fuuuuuck

Helvete vad jag hatar mig själv ibland, shit shit shit shit!

en gång Gotland, alltid Gotland

Fia, Agnes och Elin är på underbara Gotland den här veckan och har enligt Elins blogg, väldigt bra väder. Njut tjejer, för här är det då fan inte bra väder :S
Hade så kul förra året där borta, en hel vecka med tält, stranden, strawberry daquiris, Visby, underbart. Jag ville åka i år igen men det hinner jag inte pga jobbet. Men i'll be back there för Gotland är kärlek alltså.

Ledig dag

Har då jobbat första veckan, bara tre dagar, och lugna såna vilket är skönt att börja med. Har jobbat för Carro så jag har haft hennes prinsar (M.T.Danny Boy, Jocose, Never Again, Santana Volo, Midnight Serenade, Marshland). Bara tre som tränat så det har som sagt varit lugnt. Never Again debuterade på valla igår och vann enkelt,. roligt :) Fin häst det där, kriterievinnaren om vi ska tro Emil ch Stefan.

Well, idag har jag sovit ut lite, är ledig idag och imorgon, jobbar tyvärr helgen men det är ingen större fara. Har varit ute med hunden idag, med regnet som öste ner och Oasis i lurarna var det ganska skönt faktiskt. Resten av dagen har jag tvättat och städat och känt mig duktig. Imorgon är det midsommar, och jag hoppas kvällen blir trevlig!

Nu ska jag se klart Greys Anatomy och bara ha det lugnt och skönt hela kvällen.


Vem hänger med på sista minuten i slutet av sommaren? Jag är så jävla sugen, när jobbet är klart sticker jag fan iväg någonstans.

djupa funderingar

Jag fick en konstig fundering i huvudet, och har fastnat på det. Vad gör man när kryssnungsfartyg blir gamla och inte ska användas? Finns det en skrot för fartyg i den storleken..? :P


ruuubrrrik

Sabina kom hit vid åtta igår, så fixade jag iordning mig lite snabbt och vi drog vidare till Joel där dom var ett gäng som hade grillat och så. Efter ett tag gick vi ner til My och firade hennes student. Det var trevligt, jag var dock inte på partyhumör men försökt i alla fall. Jag och Sabina fick skjuts hem vid halv tvårycket. Vissa saker var ju mindre trevliga än andra under kvällen, nu vet jag inte alla detaljer så jag ska inte uttala mig egentligen, men jag hörde ju vad jag hörde.

Har vart ute och kört Living på morgonen, kändes fin. Nu ska jag spendera resten av dagen i soffan funderandes på livet.


Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen

Nej inte riktigt, men den borde fan komma snart? Wll, var nere på Yttersta idag och checkade läget. Lämnade lite jobbkläder och så. Ska jobba för Carro första veckan, blir bra :) Kan ju hennes hästar så det blir skönt att börja med dom. Griiishingstarna.

Det öser ner regn, har gjort typ hela dan. Det regnade extra mycket när jag stod vid vägen och väntade på bussen. Nu ska jag ta det lite chill ett par timmar innan Sabina kommer hit. Sen drar vi och firar Mysan som tog studenten igår :)

Nej, nu ska jag kolla Scrubs och äta chips! För jag är så jäävla tjock idag.

This is what we call svensk sommar

Men jävla satans pissväder! Det har regnat heeeela dagen och vart mörkt och tråkigt, fan! Jag vill ju ha fint väder på min sista lediga vecka innan allvaret drar igång.

Håller iaf på och planerar midsommar med kenny, pepp!

Ta tag i saker kanske

Igår gjorde jag absolut ingenting. Låg typ på soffan och glodde på tv, men det var ganska skönt det också. Idag måste jag träna pållen, nu börjar allvaret. Jag har börjat kolla lite löst på propositioner för juli, men jag tror det får bli kval i juli och start i augusti. Vill inte skynda på. Idag blir det hur som helst några kilometers jogg på travbanan. Hoppas inte den är stenhård idag..


Bild från i vintras, min häst ser verkligen IQ-befriad ut i sin huva. Men den behöver han inte nu, det var någon hysterisk period han hade i februari...

Tomhet

För tre dagar sen lämnade jag alltså Wångenlivet. Är fortfarande något instabil i psyket, det känns så jävla tomt. Och läskigt, aldrig mer den där tryggheten att man en dag ska sätta sig på flyget upp till Östersund igen.
Hade jävligt roligt sista dagarna. Familjen kom ju upp på torsdagen, är så himla glad att mina bröder var med upp :) De festade med oss på kvällen och gjorde ju succé, haha :P De vill festa med er igen hörni, de har sagt att ni var jävligt roliga!
När vi skulle åka hem på fredagen blev det ju en del tårar, men inte så mycket som jag trott i förväg. Men hem kom jag, och på lördagen blev det mottagning och fest med familj och vänner. Det blev så sjukt lyckat, är jätteglad för den kvällen! Alla verkade ha roligt och det var inga missöden under kvällen.
Igår vaknade jag utan röst, och thank god, utan bakfylla också.

Börjar jobba om en vecka, det känns sådär. Ska bli kul på ett sätt, men jag vill ha sommarlov och en fast anställning på mitt drömställe. Ska maila dom på en gång faktiskt, den här drömmen ger jag inte upp i första taget :)



Det är bara en sak som fattas... Jag hatar mig själv om det är mitt fel


krigarprinsessorna

Blev tydligen utsedd till gårdagens hottie av Krigarprinsessorna, whii!

Ses på lördag för fan!

Det här med att avsluta grejer

Jag är expert på att påbörja projekt utan att sen fullfölja dessa. Till exempel så gäller det mitt rum nu, och vår stuga. Jag har egentligen packat allt, men väskor och kartonger står sådär halvstängda, dammsugaren mitt på golvet, och lite småplock som jag inte vet vad jag ska göra av, överallt. Whoppidoo!
Pappa ringde för ett tag sen, dom var redan i Hudik! Omg en lätt stress spred sig inom mig. Okej jag kan ju konstatera att det är Johnny som kör bilen, så dum är jag inte. Men HUR ska jag hinna bli klar här? De andra verkar inte vilja börja städa än heller... Men det kan inte se ut såhär när fmailjen kommer alltså.

Nej, fortsätta städa, sen byta om till team-tischan och tagga för brännbollsmatch mot lärarna!




ladda grabbar, häll i er bärsen

Nämen ikväll är jag sjukt ur balans. Blickar tillbaka på min sömn de senaste dygnen och inser att svaren kanske finns där. Har underskridit mitt sovbehov GROVT sen i fedags. Ikväll blev det en grogg och en cider innan jag insåg att idag var det kanske dags att dejta kudden tidigt.
Kollar på klockan och inser att den "bara" är halv ett. Men JA vi har sovmorgon till tio imorgon, så jäävla skönt.

Snackade med Petra nyss, längtar efter henne :) Längtar efter alla som kommer på lördag, hoppas det blir sjyykt roligt.


Nu KUDDEN! Nej kuddarna, Ewe lånade ut en till mig eftersom jag glömde min favoritkudde i stockholm i helgen.


Nu måste jag snyta mig, godnatt, over!


passa lacken!

Drömmen om min blodröda Audi växte sig nog väldigt stark igår, för jag drömde om den inatt. Jag drömde att en gubbe gjorde ett fett dörruppslag på den på en parkering. Ser bucklan och den repade lacken framför mig. mardröm.....

Idag har vi varit och handlat mer grejer till grillen, idag blir det marshmallows. Tacos till middag på värdshuset.
Nu SKA jag börja packa alltså. Mamma och pappa kommer om ett dygn och då ska jag fan vara färdig för att skona de från en hjärnblödning.
Har sysselsatt mina bröder också, när jag och päronen sitter på finmiddag imorgon så kommer de få hjälpa Håkan att byta bromsbelägg på Brobbans bil. Perfekt, en bira i handen och olja på byxorna, då blir dom väl klaaada.

den våta drömmen

Innan jag fyller 21 ska jag äga min drömbil. Jag SKA, det kan inte vara så jävla svårt att ta ett lån, det är fan värt det. Jag ska ha min älskade Audi A4, blodröd med tonade rutor och snygga fälgar, och ett klockrent ljudsystem.



Den står där ute någonstans och väntar på mig.

Barbecue crew

Åkte och köpte grill idag, skitfin röd klotgrill med sideboards och grejer. Jag och Brobban stod för skillsen i inköpet av dyrgripen, och Ewe var den som fick bära och springa till kassan och fråga om pris. Haha gulle!
Sen handlade vi käk på Coop och fixade lite annat. Väl hemma slog vi igång grillen som visade sig alldeles förträffligt bra, och gott vart det! Vi har bara suttit i stugan och pimplat cola och lyssnat på massa dansband och Brobban har farit runt med luftgitarr, hög som ett hus på coca-cola. Barbecue Crew är trötta ikväll, så det blir att dejta kudden nu, redo för att köra igen imorgon istället :)

Jag hade ju förresten gärna sett nattvakterna komma in i stugan. Med vår höga musikvolym borde de vilja kolla läget här. Hade dom börjat tjafsa om att vi röjer hade jag gått raka vägen till kylskåpet, tagit fram min rekordeliga tvåtjufemma och sagt att varsågod, beslagta denna så kommer papsen och löser ut den på fredag!
Sen hade jag inte berättat om våra spritgömmor såklart :)

 

Sista veckan är alltid sista veckan

Hann inte mer än komma innanför dörren här innan det var dags att hälla i sig första groggen. Killarna hade satt upp partytält och fixat musik ute, skitmysigt. Så det blev en intensiv kväll med mycket dricka och skriva i allas mössor. Sen började plötsligt Lotte gråta och då var det kört för alla. Fy vad sorgligt det här kommer bli :(


Elitloppshelgen '09

Årets helg blev lyckad tycker jag. Fredagkvällen var det utgång med Brobban, Emma och några till och det var väldigt trevligt :) Resten av sambosarna var ute i InfraCity så det blev inte mycket sömn den natten eftersom jag fick vänta tills dom kom hem vid fyra och låsa upp dörren för dom.

Lördagen då. Jag, Ewe och Emma bojkottade V75 på valla. Vi knatade runt i stan, letade skor, åt lunch i Kungsan och hade lite allmänt mys. Det var typ 30 grader varmt, svettades järnet i shorts och linne liksom. Härligt! På kvällen åt stora delar av klassen middag på chaplins innan festen på Hirschenkeller. Festen var helt okej men jag var inte på topp så det blev tidig hemgång. Återigen, de andra kom hem vid fyra så det blev inte överdrivet med sömn nu heller :P

På söndagen sov vi ut litegrann innan vi åke ut till valla. Mycket folk som vanligt men jag inbillade mig att det var mer än vanligt i år. Synd att Tim Tetrick inte fick vinna med någon av sina hästar, hade varit kul att ge honom de stående ovationer som bara en taggad E-läktare kan ge världens bästa amerikanare.
Åke Svanstedt var väl värd elitloppssegern, och fan vad han grät! Jag också nästan, blev helt rörd av att se honom så.

Jag, Emma och Sofia åkte hem till mig sen. Först satt vi i bilkö i en timme för att komma ut från parkeringen. Sen köpte vi med oss rostbiff och potatissallad och käkade hemma. Badade jacuzzi innan vi slocknade i våra sängar. Sovmorgon på måndagen innan bilfärd upp till Wången igen.

Tack för en bra helg :)

RSS 2.0