love is my drug is my heroin

men att bli så beroende är inget jag behöver bekymra mig över i nuläget...

Happ, vad händer i mitt liv? Igår fick jag jobba på stuteriet. Det var himla kul faktiskt, lite nytt jämfört med tävlingsstallet, kul folk och strålande höstväder. Ska jobba imorgon också :)
Idag har jag legat däckad i sängen halva dagen pga fruktansvärt ont i ryggen och illamående. Kom upp på benen framåt kvällen och gick en sväng med Svea. Hon har varit här en vecka nu eftersom bror med flickvän gått i startgroparna för att åka in till BB när som helst. Och igår, fredagen den 30 oktober blev jag faster till en liten tjej. Underbart <3 Fick se bild på underverket, så himla lik sin pappa :)

Imorgon spelar AIK guldmatch i allsvenskan mot IFK Göteborg. Blåvitt har hemmaplan vilket kanske är en nackdel, men jag är säker på att det kommer vara gott om svartgula supportrar där nere för att lyfta hem gnaget till guld i år. Det kommer nog koka på Ullevi. Jag är faktiskt lite nervös för matchen, skulle gärna vilja va där. Men jag har beordrat Sabina att komma med täta uppdateringar under matchen eftersom jag jobbar.

Nej, det blir lite mer godis i soffan, städa undan lite tills mamma o pappa kommer hem imorgon, och sen sängen tidigt. Får nog gå upp halv sex imorgon och sen ta halv sjufärjan till jobbet.

edit

Killen från nödslakt ringde upp lite senare. Verkar hur seriös och snäll som helst. Han hämtar hästen hemma och åker själv med den till slakteriet, och så stannar han där tills hästen är avlivad. Känns bra. Han ringer imorn och bekräftar tid.

julpyntat ikea

Var på Ikea med Nattis idag, trevligt :) Köpte lite ljus mest, och sen kunde jag inte motstå ett paket stooora julgranskulor. Det är ju trots allt bara två månader kvar till jul :P Tog en sväng till Kista också men det var snabbt avklarat, så drog vi hemåt igen.
Jo jag köpte nya blåa ikeakassar också, till nya hästen. Kände mig väldigt duktig som satt på golvet likt ett dagisbarn och fixade med silvertejp och spritpenna. Fint blev det ;)

Ringde nödslakt nyss också för att boka in pålle på deras buss snarast möjligt. Men han jag skulle prata med svarade inte, hoppas han ringer upp imorgon då. När jag pratade med första gubben var jag nära att börja lipa när han började snacka alternativen. "Det vanligaste vi gör är ju att ta bort hästen hemma på gården och ta med kroppen, men sen kan vi hämta också för att ta till ett slakteri." Uh, som sagt pappa får lasta hästen den dagen...

Men men, ska käka lite middag nu, sen ut och ävningsköra med pappa, jag kommer trolitvis somna.

Najsig fredagskväll :)

Igår var det då fredag, och den visade sig bli rätt trevlig! Först kom det hem ett gäng tillmig. Vi drack och lyssnade på musik och det var mycket skratt och så himla kul att träffas VI igen, har lite dåligt samvete för att man träffat en del så himla sällan i sommar.
Sen gick vi ner till Lovisa senare på kvällen, och blev kvar till typ halv tre. På det stora hela var kvällen lyckad, MEN fan ta dom två som jag fick veta en grej om. Om det är sant så är det fan det största svek jag varit med om. Men jag orkar inte bry mig just nu faktiskt. Väntar på rätt tillfälle att ta upp det.

Idag har det varit soffhäng heeela dagen. Kollade på film innan Tipslördag började. Sen var det fina V75-tävlingar från Åby. Blev imponerad av Lie Detectors insats, trodde inte hon skulle vara så bra efter så långt uppehåll. Och Triton Sund fick mig att hoppa och skrika här i soffan, så jävla grym häst.

Sen blev det då allsvenskan, AIK tog emot Gefle hemma. Jag var så jävla avundsjuk på alla där borta på Norra stå, verkade vara världens stämning där. Får försöka hinna med en match till innan säsongen är slut :) Det blev iaf tre poäng och därmed ordentlig press på Göteborg att vinna sin match nu.

Nej, nu blir det lite tv och vidare soffmys med mig själv!

Okej jag erkänner

nej det är precis vad jag INTE gör. Jag har alltid haft svårt att medge att jag har fel när det kommer till olika diskussioner. Det är ett stort nederlag att säga "okej, jag ger mig, du har rätt", dom orden tas inte i min mun. Jag tror Ewe och Sofia fick erfara det när vi bodde tillsammans i trean. Särskilt Ewe, hon och jag kan ha hur vilda diskussioner som helst utan att bli osams. Och jag kan bli helvetes sur men liksom fortfarande inte arg på henne. Hur som helst, hon kan nog skriva under på min envishet (hon är för övrigt likadan så en del diskussioner är ganska meningslösa mellan oss två)
 Så nu har det uppstått en liten hm.. Situation, här hemma. Mamma och jag hade en liten dust igår, något som vi inte haft på vääääldigt länge. Och nu har pappa fått gå emellan och snackat med båda. Det känns extremt omoget, men har jag inte fortfarande en liten gnutta tonårsfasoner att skylla på? Jag ser faktiskt inte vad jag har gjort för fel, jag har bara sagt hur jag kände mig, utan att säga något elakt.

Ikväll blir det grillat med klyftpotatis och tsatsiki till middag. Något säger mig att jag får gå och sätta mig framför teven om jag ska kunna njuta av den. Stelt var ordet.

Ja, jobbar fortfarande på hästproblemet. Har ju en eventuellt intresserad köpare på L, hon skulle höra av sig idag. Har inte gjort det än... Tyvärr ganska vanligt fenomen när det kommer till hästfolk. Jag tar gärna ett nej, bara jag får veta! Eftersom alternativet nu är att ringa slaktbilen så känns det ju ganska angeläget att få veta om hon vill ha hästen eller inte. Men jag ger henne helgen, på måndag måste jag tyvärr ringa slakt. För nu är tvååringne på väg in. Man känner sig lite grym som faktiskt bara känner sig peppad inför det, men L skulle fått åka till himlen oavsett om den här hästen kom eller inte. Så det var en tidsfråga. Jag längtar tills O står i stallet :)


Jag.Har.Aldrig.Fel!

Förlåt för att jag gick upp idag

Idag har jag väl kunnat kunnat sortera in mig i facket för pisstjuriga kossor. Hela dagen har världen varit emot mig, har det inte varit hästar som springer på mig i hagen så har det varit strömavbrott (givetvis med tvätt i maskinen), motorstopp i fyrvägskorsningar eller andra extremt jobbiga saker... När jag kom hem vid nio fick då min kära mamma en jävla avhyvling rent ut sagt, men nu skäms jag som en hund för hon kan ju ses som GANSKA oskyldig i frågan. Men hon råkade stå i vägen när jag var som tröttast och då fick jag plötsligt någon att avreagera mig på. Fel jag vet.

Men men, hon tjejen ringde förut och frågade lite om hästen. Väntar svar från henne imorgon så nu håller jag alla tummar jag har för att det ska gå bra. Kanske en viss del av dagens anspänning kan skyllas på den väntan. Och en annan del kan skyllas på en annan väntan, som jag nu faktiskt har väntat klart på.  Det fick mungiporna att rycka lite uppåt faktiskt.

Pappa var inte helt okej när vi körde in till bilskolan idag. Han blev tillsagd att läsa ETT sms som jag fick, eftersom jag visste att det var ett svar från en och jag ville veta vad det stod. Men han tog på sig det fulla ansvaret att även läsa nästkommande sms när jag hade fullt upp med att klura ut högerregeln i korsningen jag skulle igenom. "Vafan du kan ju inte bara läsa?!" "ameen det är väl från henne igen. *tyst i typ tio sekunder* haha! nej det var från.."
Föräldralås på telefonen?

Nej, sova nu, något säger mig att jag har glömt något viktigt jag ska göra imorgon. Men det är nog väldigt falskt alarm. Godnatt

Städdag, typ

Idag har jag gett mig fan på att få lite ordning här hemma. Tvättkorgen var något översvämmad, det ligger kläder i sängen, på golven, ligger massa skit på borden och är allmänt stökigt. Så nu går tvättmaskinen varm, dammsugaren ska fram och spotify får stötta mig genom det här ;) Ikväll blir det körskolan för teori igen.

Väntar också på ett samtal som kan förändra läget för pålle lite, han kanske kan få ett nytt hem istället för att åka till det mindre trevliga alternativet för en sista vila. Får se, hoppas hoppas hon ringer snart! Om det blir så att han får åka till dom så har jag en dagens hjälte att tacka för hjälpen.

Nej, dammsugaren var det ja....

sunday yeeeeej

Idag tänkte jag sova ut maximalt, ingen klocka, nada. DÅ ringer pappa, "ska vi övningsköra?" maaaah. Ja men visst, vi åkte iväg och var sjukt seriösa ett par timmar. Sen tog jag bussen hem och han åkte och jobbade. Så blev det lite fix i stallet som vanligt, innan ösregnet började... Har tagit det lugnt nu, duschat, bäddat sängen (duktigt:P) och snart blir det väl teven. Imorgon ärdet älgjakt som jag förväntas vara med på. Uppgång halv fem... Whoppido. Sen ska jag iväg till körskolan på eftermiddagen, och efter det blir det åttaårskalas för Tiara!

Blä, nej nu blir det soffan med lite godis. Ensam mamma söker och kanske lite smsande :)


rubrik

Är ganska bra på att slå bort de dåliga tankarna faktiskt. Den dagen den sorgen försöker jag leva efter, och idag är jag faktiskt på rätt bra humör. Går runt med ett småleende på läpparna hela tiden och anledningen till det tänker jag inte dela med mig av :)

Lycka och vemod just nu

Hade en tjej ute idag som kollade på stallet. Och mötet slutade med att vi i princip bestämde att hon ska ha sin häst hos mig, så jag får träna upp han efter konvalescens. Blir väldigt kul! :D Men det betyder ju att det blir jag som får ringa Sthlms nödslakt på måndag. jag haaaatar ordet nödslakt, men det är ju inte så dramatiskt som det låter. Dom får hämta pålle här hemma och åka med han till deras slakteri i Västmanland och ta bort min fina underbara pålle. Fy vad dåligt jag mår när jag tänker på det. Och jag försöker verkligen tränga bort tankarna, jag vet inte ens hur jag ska klara av att ringa det där samtalet. För att inte tala om när jag ska lasta min kompis på lastbilen som ska köra han till sista vilan.

Nej fy jag orkar inte :(

Kast med liten Lojjan

Det var en lek jag och presenningen körde idag, nyss.
Jag skulle BARA hjälpa pappa att köra en pall hösilage (små balar) från fältet upp till stallet. Men presenningen som täcker hela skiten hade blåst sönder och av och bort och fan vet allt. Så det tog säkert en timme att få på fanskapet igen, med plankor, snören, hinderbommar och även jag som tyngd mot blåsten. Och när vinden tog tag i presenningen flög jag bokstavligen med, hade inget att sätta emot.
När vi väl lyckats med detta går jag i förväg när pappa ska lasta en pall då och köra upp. Pang hör jag, min mobil ringer och han säger två ord innan det säger klick. "Kom ner" Ja där ligger alla balarna huller om buller, och pallen är trasig. Glatt fick vi hitta en ny pall och lyfta upp balarna.
Okej, efter lite pyssel är dessa kapitel avslutade. Då var det bara att ta in hästarna. Står med två hästar i handen och ska precis gå ut ur hagen med dom när jag här en smäll bredvid mig. Det är min älskade ponny som sprängt staketet och nu är på väg in till sin box. What the fuck?! Trådar och stolpar åt helvete.

Men vi orkar inte ta tag i det nu, det får bli imorgon bitti. Pappa och jag är överens. Det blir hämtpizza ikväll.

pälsk :(

Usch, det börjar komma närmare och närmare känns det som. Var ute i hagen och skulle hämta in ponnyn för en ridtur idag. Stannade till hos storpållen och blev kvar där typ en kvart. Satte mig lutad mot ett träd och han snusade i mitt hår, knaprade på mina fötter och pysslade med min jacka som bara han gör. Kliade honom i manen och han kliade tillsammans. Blev alldeles tårögd och den där klumpen i magen gjorde sig påmind. Usch och faan för det här, jag försöker skjuta det framför mig men det börjar ju komma oroväckande fort emot mig nu med vissa omständigheter som kanske blir klara när som helst. Och jag har ju sagt det, den dag boxen behövs, då... Men hur saklig och "rätt" man än försöker vara och verka utåt, så svider det fanemig rejält i en mattes hjärta.. Jag måste ordna någon som kan åka in med pappa den dagen det blir dags. Jag klarar det inte.



Får försöka vara lite vardaglig en stund nu såman inte deppar ner sig. Finns inget värre än att somna gråtandes alltså. Dagen har varit rätt trevlig ändå, har varit i stallet och fixat nästan hela tiden. Åkte och hjälpte pappa köra lite flyttsaker åt en kompis på eftermiddagen, och köpte foder till pållarna. Sen har jag kollat på Wallander och käkat äppelpaj ikväll, trevligt. Nu är det tydligen en jävla regnstorm på väg över landet, och det hörs utanför huset kan jag säga. Gå och lägga sig innan strömmen försvinner? :S

smärta på riktigt

Okej jag vet att jag är lite av en hypokondriker (men ganska mild sådan), jag känner gärna efter om jag är lite sjuk eller har ont någonstans. Men nu har jag riktig pain i min arm. Det började som lite typ träningsvärk i Grekland, eller för att sängarna var så hårda så blev jag stel. Det har snabbt övergått till att jag knappt kan lyfta armen när jag har vaknat, och nu gör det ont heeela tiden. Pappa kom på den briljanta idén att hans naprapat ska kolla på det imorgon, när vi ändå är där. Jag kommer helt seriöst avlida om hon klämmer på den här armen alltså.

Helgen har vart lugn som vanligt, och jag går och är småsjuk och helt mossig i skallen på grund av det, Haft feber idag också, blir så less. Kan det inte bara bryta ut rejält så man får vara däckad några dagar sen bli FRISK.

Ska sova nu, körskolan imorgon!

aooootch feedagsmys

Åkte till Hannah vid tvåtiden idag. Sen åkte vi med hennes chef in till InfraCity där kriterieauktionen avverkade sin tredje dag. Träffade Emma där, det var jävligt kul, vi har inte setts sen midsommar! :D Vi åt hamburgare, drack ett antal cider och gick runt och kollade på folk och sådär. Åkte hem vid elvarycket, var väldigt nära att somna i bilen, så trött :S Måste vara något fel på mig.
Hade lite tankar på att åka in till Söder mälarstrand där Future Sound Of Sweden hade sitt röj, Joel och ett helt gäng var där inne. Det hade varit väldigt kul men jag kände mig varken festklädd eller in a partymood. Men lite lockande var det ju när dom ringde och sa att min ansökan om att stå på listan var "godkänd", så jag hade ju inte behövt betala. Men men, det kommer säkert fler chanser. Nu har jag spenderat en timme med att lyssna på Johnny Cash och äta chips och dipp. Var helt enkelt tvungen att sätta på datorn för att skörda mina grönsaker på Farmville, de hade hunnit vissna till imorgon.... Skadad ja? Sabina sms'ade mig tidigare, det handlade liksom inte om att höra hur fredagkvällen var, nej rakt på sak.

"Du måste skörda!!!"
"Åhnej, har det vissnat? :O"
"Nej det lever än så länge"
"Okej, är snart hemma, fixar!"

Haha, nej sängen nu!

Hurtigt värre

I morse tog jag ett stort steg i mitt liv. Jag gick som vanligt ut och tog ut hästarna vid sjurycket. Gick in igen och tänkte preciiiiis lägga mig i den fortfarande varma sängen, när jag fick syn på headsetet som jag la fram igår kväll. För att jag skulle kunna ta en joggingrunda UTAN att missa NRJ morgon med Knappen och Hakim. Man får ju inte vara dum. Så jag hämtade vovven och tog en tur, kändes väldigt bra! Jävligt bra rent ut sagt, när jag stapplade in genom dörren en timme senare.

Sen fick jag hjälpa pappa hemma ett tag på förmiddagen. Kratta lera och sten(!) på ridbanan, och trycka till runt stolparna, och hålla på och ösa allt i traktorskopan. Sen tog vi lunch nere på krogen med Conny och hans gäng. Övningskörde ett par timmar på eftermiddagen, snacka om att pappa har snappat upp vad min körskolelärare säger. Nu blir jag omkringföst i alla möjliga områden, men det är bra, känns bättre o bättre. Det är riktigt kul att köra bil!

RSS 2.0