Hem för återhämtning

I går bokade jag flygbiljett hem till Estocolmo. Så jag åker hem imorgon och åker tillbaka till skolan nästa lördag :) Vi har ändå ledigt från halva tisdagen liksom så jag tog ledigt. Ska bli så skönt! socialisera lite med folk där hemma, träna hästarna, övningsköra, och plugga lite. Inte mycket kvar att plugga men lite iaf, jag ska nog överleva pressen :P

Det märks att det är över snart. Folk är såhär otroligt less som vi alltid blir ett par veckor innan lov, alla blir sjukt lättretliga och jobbiga. Det knepiga nu är ju att vi aldrig kommer tillbaka hit när vi åker härifrån i juni. Inte helt kul!

Ewe och jag ska lämna tillbaka vårt stöldgods till skolans vd imorgon. I tvåan snodde vi en STOR Wången-flagga som var glömd hissad ute. Fan vad rädda vi var när vi tog den, men oh så fint det har vart här i stugan! Den har täckt en hel vägg och så har vi haft ljusslingor över den. Men sen fick en från fastighet syn på den och vi fick välja, antingen pröjsa femtusen eller lämna tillbaka. Vi tänker såklart inte betala, så vi gick ner till vd'n, som vi har lindat runt lillfingret senaste året. Och vi fick ha kvar den några veckor, men nu ska den iväg. Lite kul att vi lyckades ha den 1.5 år i alla fall. Det var kul så länge det varade!

Nej, om man skulle ta och packa lite? Ska släpa med mig vinterkläder hem på flyget så jag slipper det sen på studenten när bilen ändå kommer vara smockfull. Hoppas dom inte är kinkiga med övervikt imorn.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0