Förlåt för att jag gick upp idag

Idag har jag väl kunnat kunnat sortera in mig i facket för pisstjuriga kossor. Hela dagen har världen varit emot mig, har det inte varit hästar som springer på mig i hagen så har det varit strömavbrott (givetvis med tvätt i maskinen), motorstopp i fyrvägskorsningar eller andra extremt jobbiga saker... När jag kom hem vid nio fick då min kära mamma en jävla avhyvling rent ut sagt, men nu skäms jag som en hund för hon kan ju ses som GANSKA oskyldig i frågan. Men hon råkade stå i vägen när jag var som tröttast och då fick jag plötsligt någon att avreagera mig på. Fel jag vet.

Men men, hon tjejen ringde förut och frågade lite om hästen. Väntar svar från henne imorgon så nu håller jag alla tummar jag har för att det ska gå bra. Kanske en viss del av dagens anspänning kan skyllas på den väntan. Och en annan del kan skyllas på en annan väntan, som jag nu faktiskt har väntat klart på.  Det fick mungiporna att rycka lite uppåt faktiskt.

Pappa var inte helt okej när vi körde in till bilskolan idag. Han blev tillsagd att läsa ETT sms som jag fick, eftersom jag visste att det var ett svar från en och jag ville veta vad det stod. Men han tog på sig det fulla ansvaret att även läsa nästkommande sms när jag hade fullt upp med att klura ut högerregeln i korsningen jag skulle igenom. "Vafan du kan ju inte bara läsa?!" "ameen det är väl från henne igen. *tyst i typ tio sekunder* haha! nej det var från.."
Föräldralås på telefonen?

Nej, sova nu, något säger mig att jag har glömt något viktigt jag ska göra imorgon. Men det är nog väldigt falskt alarm. Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0