love life

Ibland gillar man livet maximalt. Nu är ett sånt tillfälle. Det är varmt och underbart i Stockholm, jag har tagit en vecka off från skolan (eller bara två dagar ledigt men hemma en hel vecka) och tänker bara göra det jag får lust för.
Igår körde jag Living på förmiddagen. En klar majoritet av adelsös travárme hade inte sökt sig ut till banan så tidigt denna lördag. Men väl ute på banan satt en leende kusk bakom sin häst, som många skulle kalla värdelös. Men för mig är han allt annat än värdelös, och jag var så jävla glad när jag körde. Han var så fin :)

På kvällen kom Mathilda hit, vi var klyschiga och tog en varsin cider och satt ute och snackade hela kvällen. Det var trevlans, välbehövligt och alldeles för länge sen sist.
Skulle ha åkt ut till Barkarby på maskinmässan idag men vi hade kollat lite fel på dagarna, det stängde igår. Fan jag hade ju taggat till för att gå och dregla över nya Valtra- och John Deere-traktorer. men det blev lite fix hemma istället. Övningskörde på kvällen. Jag ligger ju lite efter jämfört med mina klasskompisar men det skiter jag i, jag är på gång.

Imorgon åker alla till skola/jobb, jag tänker lägga mig utanför huset, höja volymen och njuta av NRJ och steka i solen.
Håller på att få ihop några till på onsdag, är otroligt pepp på att inta en lämplig uteservering, beställa in en kall och sitta där hela kvällen. Än så länge är vi tre. Följ med den som vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0