sååå jävla glad

Emil och Ottomans ägare kom ut idag. Först skodde han om Otto the man, och sen skulle han köra honom för att känna på hur han kändes. Jag var rätt nervös innan dom kom, tänk om de skulle tycka han såg bedrövlig ut! Jag kanske bara hade gått och blivit galet hemmablind liksom. Så det var med en viss klump i magen som jag och ägaren åkte bort till banan när Emil kört ur stallet. Men det första han säger när han kör förbi är "Han känns så jävla fin!" och sen var det jag som stod och sken som en sol. Blev lite stolt där, både Emil och ägaren sa flera gånger att han kändes och såg jättefin ut, och det var SÅ skönt att höra. Så nu är det lite lättare intervallträning som väntar framöver, och ganska snart ska vi in till Valla och testa lite. Känns spännande, nu har vi kommit en bra bit på väg, peppar peppar utan några som helst problem med framknät.


fyllechaffis

Ja det var jag igår. Körde pappa till middag, sen ett gäng till stan. Erbjöd mig (dumt nog? :P ) att jag kunde hämta dom också. Så hem och köra hem pappa, sova ett par timmar sen åka till stan igen. Körde såklart vilse!! Inne i city och höll på att ställa bilen och gå hem. Stort hat till att köra i stan. Men jag hittade killarna och kunde åka hemåt så vi hann med fyrafärjan. Nu är jag sådär lagom pigg. Ottomans ägare kommer ut idag, Emil ska sko honom och sen testa köra han. Blir kul att se pållen från sidan, men det är fan alltid nervöst när ägarna kommer...

Kanske hinner sova en stund på soffan nu innan jag ska ta tag i stallet.


snart fjällen :)

Var till stan idag. Först frisören, där jag inte blev lika nöjd som jag brukar :( Men men, får styla till det här barret och vänta tills det växer ut litegrann. En vanesak kanske. Får alltid cp-ryck när luggen blir kortare :P
Sen träffade jag Nadde och vi gick och kollade lite affärer. Jag köpte världens skönaste mössa, välbehövligt. Jag vet inte hur fabulous det hade varit att komma i Travompaniet-mössa till Lofsdalen? Och så tumvantar, löööv. Och en till lång hoodie från Gina, mina favoriter lätt!
Sen fick jag handla massa på Ekerö åt papsen som inte hade nån bil idag. Sen bränna hemåt och leverera semlor till pappa och gästerna från långtbortistan.

Nu ska jag skjutsa iväg pappa till en middag, och han ska tydligen hämtas senare ikväll. Däremellan får jag väl hitta någon som vill fördriva lite tid! Nadiiiineeeee!


pusss 

men SERIÖST

Femton minus, Stockholm, januari, HALLÅ?! Nu har jag lessnat.
Har hur som helst haft en rätt soft dag på jobbet, kallt som på norraste nordpolen bara. Ikväll blir det maxin' relaxin' i soffan faktiskt. Ska klippa mig i stan imorgon :) Finally, på tiden typ. Sen utgång.



dagens badpojke på jobbet, From Above

aldrig fucka upp

Påfrestande. Extremt påfrestande för mitt annars ganska stabila psyke.

rubrik

Skallen känns helt urblåst. Konstigt. Fint väder på förmiddagen. Sen var jag inne i stallet och fixade med en grupp unghästar efter lunch. När vi kom ut ett par timmar senare låg det en decimeter snö på backen och det blåste halv storm. Till råga på allt tog det en halvtimme att komma till färjan, något som normalt tar tio minuter. Nu låg det typ 30 bilar på en fin rad bakom en plogbil, och där kröp vi fram i 30km/h. Men jag klagar inte, för när plogbilen väl svängde höger så fick vi spåra runt på en helt igendriven väg. men hem kom man idag också, och jag känner mig som sagt lite blåst bokstavligen.


Gonczy Polski

Så jävla snygga hundar detta är. Jag och pappa funderar på att köpa en, för att ha i jakt och till eftersök, främst till vildsvin då. Men jag föredrar det svenska namnet, "polsk drivande hund".


när man trodde vintern var över

...så kom den tillbaka med full kraft. Blev helt förtvivlad när jag såg att det var tio minus i morse. Jag går verkligen sönder när det är såhär kallt :P Hade ingen bil idag så det var bara att dra på sig långkallingar och knata ner till färjan där skjutsen väntade.
Fick skjuts till färjan hem också, sen började jag gå hemåt. Såg att en gul lastbil svängde in på vår väg, och tyckte jag kände igen den. Så ringer Kenny, "VAR det du som gick i färjebacken?" men ååååh!
Nu är jag i alla fall hemma framför teven och väntar på middagen. Och ikväll blir det dregel över bygglovs-matte i brist på annat.

Så mycket roligt hade jag att säga idag

den runda miljonen

Sann glädje är ju att köra en fin treåring ute på banan med kanonunderlag. Det är ren meditation, balsam för själen. Han är så fin lilla Ottoman, jag hoppas så jäkla innerligt att han får hålla sig hel och frisk så vi får ut honom till start. Det känns som han kan bli något bra :)


skit på dig vaktjävel

Det blev en helt okej kväll igår, men lyckad vore att överdriva kanske. Jag kände mig sådär superfräsch och pigg på väg in till sumpan, men så fort jag fått in en smirnoff så blev jag lite piggare. Vi var tolv pers som satt vid bordet när brorsan kom in, och han blev väldigt överraskad, så det var kul att se hans reaktion :D Sen var det en trevlig middag med god mat och lite mer dricka.
Sen skulle vi då gå vidare till garbos. Vi visste redan innan att det var 23 där men tänkte att jag och Sofia borde komma in ändå med tanke på äldre sällskap. men icke. Hon kom in men det var tvärstopp för mig. KUL, jävligt kul! Nä men jag ska inte röja som en fjortis, jag vill bara sitta med min bror och våra kompisar och ha trevligt liksom. Nej jag åkte hem istället, ville inte att de andra skulle behöva åka vidare till något 18-årsställe som de började snacka om. Så jag fick skjuts till Ekerö där Mathilda hämtade mig. Sen skulle vi åkt till Pontus men jag var så otaggad så jag åkte hem och sov istället. Skönt, för idag är jag back on track. I eftermiddag ska jag köra pållen, sen blir det tvätta och städa resten av dagen och kvällen.

Grattis brooorsan <3

jajamensan fattas bara

Nu är jag åter på banan, i alla fall litegrann. Försökte äta en pasta alfredo till lunch men den fastnade typ i halsen efter två tuggor. Hittade lite kall fläskfilégryta som var much more god. Det, lite cola och två brusisar och jag är hyfsat fräsch nu. Hittade dessutom en rulle Lion mintgodisar i jackfickan. Såna där man får på banken för en tia :P Jag mindes svagt att jag hört att mint är bra mot illamående. Får knapra dessa på väg in till O'Learys. För det är dit vi ska, överraskning för födelsedagsbarnet. Som jag verkligen hoppas inte läser min blogg men det tror jag nog inte att h*n gör ;)
Mathilda min lilla baby kommer snart och hämtar mig och kör in mig, snällt :) Hon hämtar mig och Jimmy inatt också, tur för oss! Taxi Stockholm Sundbyberg-Adelsö, jag vet inte om vi kan pröjsa det såhär innan löning. Har skrapat bra noga i fickor och väskor för att få ihop pengar och jag tror jag ska klara mig ikväll :P


Hej så länge! Ikväll blir det garanterat inte lika mycket dricka som igår..



Jag är så svag för fina ögon

tagga TILL

Är äckligt sliten efter gårdagen/natten. Men nu är det bara att tagga till för kvällens äventyr. Nu väntar en dusch och en till brus-alvedon innan jag ska knalla till halv femfärjan. Risken är överhängande att jag somnar över tallriken ikväll. Usch och blä, lillsyrran är trött idag...


Jag föll för Nyhetsmorgon-Lasse

Jag är inget fan av att skicka bistånd i form av pengar till andra länder. Jag är kanske lite patriotisk men vafasen, satsa på att ha ett rikt Sverige som kan ge sitt folk hus och bra liv, INNAN vi skickar eventuella överskott till U-länderna. Det är min åsikt. I vanliga fall. Därför brukar jag aldrig knappt snegla åt notiser, uppmaningar och galor som uppmanar till att samla pengar till ditten och datten. Jag är kall som inte bryr mig om ensamma barn i Afrika som storögt tittar in i en tv-kamera. Jag är för ego.
MEN nu är det inte "i vanliga fall". Häromdagen satt vi som vanligt i Träkvista och käkade lunch med jobbet. Bläddrar fram mittuppslaget och tror maten ska komma upp igen. Hela uppslaget är täckt av en bild från Haiti. En bild som föreställer en hel gata, enbart fylld med döda kroppar. Det vänder sig i magen bara jag tänker på det. Och så en stor Caterpillar som ska frakta dessa till en av många massgravar i området. Bläddrade snabbt förbi och sysselsatte mig med att studera resultaten i senaste hockeymatcherna.
Men idag fick jag arslet ur, när TV4 sände en uppmaning om att skicka pengar. Lasse Bengtsson stod och såg bekymrad ut och sa att de behövde MIN hjälp. Så nu är jag hundra kronor fattigare. Nej, nej förresten. Haiti är hundra kronor rikare. Och en ungefärlig timlön kan jag fanemig avstå.

Sms:ade "Haiti100" till 72955

och där slank ja ner i diket 2.0

Men det var INTE jag den här gången :P Idag blockerade vi hela allén på jobbet, med traktor och släp som hade kanat ner i diket. Snyggt som fasen var det. Jag tyckte nästan det var lite komiskt. Absolut inte för själva föraren alltså, henne tyckte jag synd om för hon tyckte det var så jobbigt :( Men själva grejen liksom, och sen tog det ju ett tag innan jordbrukarna fick upp den därifrån. Var sååå nära att välta och det hade ju blivit minst sagt spännande att se hur dom hade löst en sån sak. På bilden ser den ut att stå hur stadigt som helst men jag fick jäkligt ont i magen när P skulle klättra upp, hela traktorn svajade fan.

Ska bli trevligt med helg snart! Jobbar ju bara imorgon och torsdag, sen leeedig hela tre dagar. Blir förhoppningsvis trevligt på lördag :D Men jag får inte säga mer om den saken, toppp secret.




Hästar är då fan inte dumma

Idag hade vi lite löshästar. Några av tanterna hade lyckats öppna en grind i hagen och tog ett varv runt lilla travbanan runt hingsthagarna. Sen sprang dom raka vägen in i hagen igen. Men både jag och Hannah hann slänga iväg jackorna innan rusningen började. Vi såg liksom hur det här skulle bli en repris från förra veckan när vi kutade runt i full karriär tills vi hostade blod för att fånga ett par unghästar.
Sen gick vi runt och vaccinerade lite hästar. Det slutade med att jag stack en kanyl i mitt eget finger istället för hästen. Fick väl ur mig ett litet 'aj' men tänkte inte mer på det, tills jag såg blodet bara rinna. Vafan är det med blod och fingertoppar liksom?

Haha sen skulle jag få prova att köra hästbussen. Ska hämta en häst på valla på onsdag så jag ville känna på den lite innan dess. Så jag, Hannah och Therese åkte till verkstan för att fylla på spolarvätska. Träffen måste tyckt vi var totalt inkompetenta, för det tog säkert en kvart innan vi ens fick upp motorhuven. Vi hitade inte spaken/knappen! Helt omöjligt. Efter tre samtal och fortfarande ingen som vet var den sitter, så kom tips från coachen, "instruktionsboken". Katjing! Men vi höll nog på att bekräfta alla fördomar mot hästtjejer där ett tag.

Imorgon är det återigen föreläsning av vår veterinär på eftermiddagen. Kul med lite såna inslag :)

helgjobb

Igår gick ungefär allt emot oss på jobbet. Ingenting fungerade, allt tog skitlång tid och när vi trodde att vi skulle få gå hem så dök ju fler grejer upp. När jag väl kom hem vid sex så hade vi stallmöte. Och när jag finally kom innanför dörren efter middagen, så ringde jag Mathilda för att snacka lite. Då inser jag ju att jag missförstått tiden, för vi skulle ha fjällenmöte allihop som ska till lofsdalen. Men jag hade ju tagit en hel timme fel, så där stod jag helt jävla slut, i skitiga arbetskläder och långt ifrån duschad, och har tio minuter på mig. Det vart lite sånt där läge när man helst lägger sig på golvet och skriker, droppen som fick glaset att rinna över :P Tror Mathilda hörde paniken i min röst så hon tyckte jag skulle stanna hemma :P
Slocknade i sängen innan halv tio, vilket var himla skönt. Tills Joel ringde vid elva och ville ha hjälp att dra upp en bil (observera att jag har en golf). Han fick tokdiss, jag somnade om. Tills Joel ringde halv fyra, fölr då ville han och några till hem. Langade en till diss och lyckades somna om.
Dagens jobb har gått bra i alla fall, och vi kunde gå hem halv fem :) Nu är det bara jobba på tills torsdag, sen är jag ledig fre-sön.

Nämen lite chirre på det här kanske, innan det är dags för "Blåsningen" på trean. måste ses :)

Idoler

Alltså jag har aldrig varit så mycket för citat. Jag menar alla kan det där med att livet är like a box of chocolate, och alla sträcker ut sin hand i sann Shakespeare-anda och påminner att det var Forrest som sa så. Men alltså, NU ska vi snacka citat värd att minnas i åratal. Jag ska verkligen komma ihåg, och plocka fram dessa ord när pappa frågar mig vaaaaart den där förbannadeee saxen är som jag slarvat boooort igeeeen (Den sax som jag för övrigt snott till stallet och gömt med stor omsorg, för den är helt perfekt att klippa nacke och öron på hästarna med).

"What can I say dad... It's a big house and a small book."
(Alan skriker "fiiiiind thaat book NOOOW!" medan Jake ligger i soffan med halvslutna ögon och njuter av att inte kunna göra läxan).
Det är 2 ½ men. Det är genialiskt. Och det är bevisat, jag är inte vuxen än :)


Galaxyy :)

Efter flera slappa timmar i soffan tog jag tag i mitt liv, eller min dag i alla fall. Kom på att jag ju lovat folk att fixa kryssningen idag! Så jag ringde Tallinksilja och reserverade ett gäng hytter för Änglarna (gamla klassen) och fixade evenemang på fejjan. Så nu hoppas jag verkligen att de som ville med förut, fortfarande vill det :) Blir spännande att testa galaxy-båten också, jag har ju varit lite anti mot Viking och Silja förut men det blir nog kanon ;)

Sen körde jag med Ottomannen och det gick bra, han är helt underbar den där hästen. Fan vad jag hoppas att han ska hålla i framtiden, det visar sig framåt våren när det läggs in intervallträning och snabbjobb. Nu blir det bara lugna motionsturer där vi får anpassa oss efter varierande träningsunderlag. Men den som väntar på något gott :)

Nu har jag och pappa ätit thaimat, och jag tänkte jäsa lite mer i soffan nu. Tillbaka till jobbet och gymmet imorgon, känner mig riktigt peppad för att komma igång på riktigt med träningen nu!



Otto the maaaan

överkörd av tåget

Jag kan såga såhär..Att gårdagens rusning efter unghästar, i kombination av en timmes gymmande och redan innan det ont i halsen, har resulterat i att jag känner mig lite lätt överkörd idag. Fyyfan. Vaknade vid tio och var tvungen att gå upp då för att inte ligga kvar i sängen när hantverkaren kom. Förflyttade mig till soffan och jag är kind of kvar här. Träningsvärk är bara skönt, men palla att jag ska börja känna mig sjuk också :( Inte okej!

Nej det blir lite rehab här i soffan innan jag ska ut och köra Ottoman i eftermiddag.


Like you mean it



Smile like you mean it
Det finns något jag saknar så oerhört, ännu mer efter att ha läst Lottes blogg. Nästa gång...


crash boom bang

Jag är lite stendöd för tillfället. Flyttade ett par unghästgrupper på jobbet idag. Med en gröning som kördes fast, snö upp till knäna och två unghästar som hoppade in till ett gäng ston, så förvandlades det till ett jävla maraton :P Rätt kul var det i och för sig, särskilt såhär i efterhand. Men när vi sprang runt där och försökte bilda en stark och tät kedja av sex pers som ska omringa två hästar i en gigantisk hage, så ville man ju bara hosta upp blodet som skavde i halsen :P Och snickarna stod på andra sidan och garvade gott åt oss löpare.

Haha sen fick jag ju lite trevliga flashbacks där på förmiddagen. Hehe, nästan lite pinsamt att tänka tillbaka på den tiden, vill på ett sätt inte komma ihåg det. Men ganska kul och damn, snacka om still going strong ;) Hannah du förstååår vad jag menar ;D

Efter jobbet tränade jag, Hannah och Therese på gymmet en timme. Jag känner redan nu att jag är rätt så sliten efter det. Men skönt! För nu ska jag komma i form, det var skitkul att träna ihop liksom, och Therese är ju värsta atleten så det är kul att man kan få lite bra tips på övningar och sånt. Sen hade vi tre jäkligt kul med skratt emellan alla övningar. Nä det får vi fortsätta med heeeela våren :) B-b-beach tvålaxtio! ;)


Imorgon är jag ledig eftersom jag jobbar i helgen. har ungefär femtioelva grejer jag behöver göra. Men något som är säkert är då i alla fall att sova ut några timmar och köra Otto. Sen håller jag resten av dagen öppen för förslag tills vidare. Lugnt tack.

Herrå :)

men baaah

AIK, jag säger bara AAAIIIKÅÅÅ, vad fan håller ni på med? Ett guldlag får inga fördelar, nej det slits bara i spelarna och nu har dom skickat iväg flera. Okej de flesta är helt klart möjliga att ersätta men IVAN ÓBOLO, hallå?! Då kan vi ju skicka Mutumba, Flavio och resten när vi ändå håller på. Nä nu får laget ta hårda tag inför säsongen och visa att skåpet fortfarande ska stå i Solna!

Hade trevligt på jobbet idag. Vi hade en dryg timmes föreläsning av veterinären som snackade om fölning, hur vi ser att ett sto är på väg att föla, hur man hjälper till när hon gör det osv. Intressant! Så eftermiddagen gick rätt fort. Sen var det bara hem och träna Otto och mocka ett par boxar till. Nu är jag bara galet trött och ganska fast i soffan. En kopp té och sega nappar :)

Hoppas på att åka till valla imorgon efter jobbet, om man orkar och inte det inte föreligger risk för ihjälfrysning. Men en liten stund ska man väl palla! Om inte annat så brukar vi ha rätt kul :P

Nej men lite dreglande över Bygglovs-Matte nu innan sängen kallar.

dagens

IRRITERAD



Djupa andetag


Min evighetssemester är slut

Ja, jag har ju då gått och dragit mig här hemma sen september. Jobbat helger, strödagar och sådär, så jag har ju övelevt liksom. Tränat häst här hemma, och haft det rätt soft och skönt om jag får säga det själv. Men min 4 månader långa holiday är nu sluuut. Snyft :'( Nejdå, imorgon väntar ett riktigt JOBB och det känns skönt :D :D

Har befunnit mig i soffan stora delar av dagen. Bortkastat skulle en del säga, väl förvaltad tid om ni frågar mig. Vaknade kvart i elva, hade stallmöte en kvart senare. Sen var det soffan med ett par tre fyra fem sex avsnitt ur Greysboxen. Sen laga lite mat till mamsen, och nu åter till soffan. Sitter och äter Polly och väntar på En annan del av Köping :P Tobbe är ju min idol alla kategorier. Lite min förebild, klagar över att han är trött och har ont någonstans hela tiden.

Nej herrå :)


mamma pappa baaaarn

Det var länge sen jag lyssnade på Ebba sist, men det blev en hel del de sista timmarna inatt :)


bad, baad romance

Känner mig lite seeg idag. Nadde ringde mig igår och tyckte vi skulle åka och parta lite. Jag var väl inte maxat taggad men äh, kom på bättre tankar och vi åkte bort till Erik. Lite drickande, dansande och prat med trevligt folk. På det stora hela en lyckad kväll :) Kom hem vid två och sen sov jag lääänge.
Kände mig väldigt fräsch när jag och pappa stod på Onoff för att köpa tv-box. På med solbrillsen typ och hoppas ingen kom alltför nära.
Ja nä, ikväll blir det helt klart soffhäng med chips.

Grattis Mathilda och Jesper till förlovningen :D<3



Du kan lita på mig

katjiiing

Kommit hem från dagens taxiverksamhet. Hämtade hänapäna på flyget sen skulle hon handla och så tog vi med oss pizza hem. Gött, men på måndag börjar som sagt mitt nya hälsosamma liv. *host*
Fick äntligen berätta allt för henne också, fan hon kan ju inte åka iväg en hel vecka sådär när jag har information som står mig upp i halsen. Men nu kan jag andas ut :P

Nä mera Paradise och Greys nu :D <3

sköna dagar

Jag är så fruuuuuktansvärt lat nu alltså. Men jag tycker jag får vara det, på måndag börjar jag jobba (jag gillar dom orden), så jag får allt sega mig hur jävla mycket jag vill hela helgen :D Ligger i soffan nu framför brasan och kollar på tv. Rasmus på Luffen, det är ju lite kult sådär. Ska nog kolla lite på Greys-boxen snart.
Skulle ha åkt och fikat med Fia idag, men sen räknade jag ju lite fel med tiden så jag hann inte :(
Ska åka och hämta Hannah på flyget i eftermiddag, undrar om jag inte är sugen på pizza alltså :D En calzone mmm! Synda lite innan gymmandet börjar nästa vecka, jag och Therese har ju en deal där.

Tror jag ska longera Ottomaniac sen, vi kör lite specialträning nu när det är smällkallt. Jag vill fan inte ut och köra för mina händer fryser verkligen sönder. Så det blir lite snöpulsning, både i vagn och longeringsvarianten. Han är så söt för när det blir tungt i snön så blir han arg på sig själv, så tar han ett skutt rätt upp i luften :P

Nej, lite Greys Anatomy nu, och sen lite web-tv för att kolla igen alla Paradise Hotel-avsnitt jag missat :P

biatch

Alltså jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta, tragisk människa som måste sprida ut såna grejer för att höja sig själv till skyarna. Vem FAN bryr sig om du varit granne med en person, som du sen säger dig ha sett göra saker med andra och så vidare. Jag blir såååå förbannad för det är rena jävla lögner du sprider ut. I tron om att vi inte kommer få veta det, blåögda jävel. Men din vänskap behöver jag inte, så baj baj vi hörs aldrig mer. Lägg ingen energi för att försöka få mitt förtroende igen, det göre sig icke besvär. Jag har abso fucking lutely ingenting till övers för människor som dig. Men jag hoppas verkligen du fick växa några centimeter i stolthet när du vräkte iväg dom där lögnerna, hoppas verkligen du mår så jävla bra nu.

DUNSTA

Satan det var länge sen jag var så förbannad. Samtidigt kan jag inte låta bli att skratta åt dig


Kärlek på fyra hjul

Lätt att det blir en Volvo V70R för min del <3


jag har lite tråkigt dårå

Namn: Andrea Louise Wallin

Kallas för: Lojjan av en del men för det mesta säger folk Louise

Stjärntecken: Vädur

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Ett hål i varje öra

Tatueringar: Funderar på en :)

Längd: 1.74 typ

Skostorlek: 39

Hårfärg: Cendré?

Fräknar: Nope

Motto: Live to win

Kär? Nä :(

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej

Tycker du att du är attraktiv? Ibland

Dricker du? Händer va

Röker du? Provat två gånger men inget för mig

Vilket schampo använder du? Mjaaa, gliss kanske, inte säker

Vilken parfym använder du? Escada Ocean Lounge, Ralph Lauren

Vad är du rädd för? Ormar, fan snart kommer våren :S

Gillar du att tvätta? Nej det sker kanske med ltie för långa mellanrum

Gillar du berg- och dalbanor? Ja men jag är skitfeg

Senaste…

Filmen du hyrde? Det var länge sen

Filmen du köpte? The Hangover <3

Låten du hörde: Deepside Deejays - Beautiful days

Låten du laddade ner? Nej men guuuud jag laddar inte ner.

Personen du ringde? Pappa

Personen som ringde dig? Lotta

TV-program du såg? Dagens man

Person du tänkte på? mjao

Favorit…

Låt: Black Eyed Peas - Meet me halfway

Sak att göra: sova

Sport: Fotboll, obs att kolla på, inte spela själv

Dryck: Cola

Kläder: jeans och tröja? :P eller leggings och min långa hoodie

Film: Hangover, Forrest Gump, Pearl Harbour

Bil: Volvo V70R, Audi A4

Serie: Greys Anatomy

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jo

Gråtit över en flicka? Alltså ja säkert men inte som någon kärleksgrej.

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Japp flera

Antal…

Gånger du varit kär? Vet faktiskt inte

Gånger ditt hjärta brustit? Har väl aldrig brustit riktigt, mest bara vridits om lite då och då

Hjärtan brustet på grund av dig? Ett vad jag vet

Tjejer du kysst? Det där med att kyssa tjejer fattar jag inte, men klart man pussat några väl valda :)

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Kan nog räknas på en hand

Gånger ditt namn varit med i tidningen? sällan :P

Senaste…

Boken du läste? Andreas Carlsson - Live to win

Personen du fick e-mail av? Något värdelöst nyhetsbrev

Personen du fick brev av? brev? Veckorevyn :P

Personen du fick sms av? Hannah

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Juldagen

Saken du köpte? Bensin och en lunch i helgen

Vad har du gjort idag? Degat i soffan, tränat mina hästar

Brukar du svära mycket? Väldigt sällan hemma faktiskt men annars blir det nog kanske lite mycket :P

När stiger du upp på morgonen? När jag jobbar blir det kvart i sex. Åtta om jag tar ut hästarna, annars väldigt länge om jag är ledig.

Vad har du på dig? Leggings med dragkedja längs benen, linne sen lång grå och blommig hoodie. Raggsockar <3

Vad ska du göra ikväll? Kolla teeeve, ringa Hannah och sova

Vad är du allergisk mot? Inget

Var har du ont? I mitt högra ringfinger, gjorde illa mig på jobbet.

Använder du hårspray? Ibland

Kan du stå på händer? Verkligen inte

Håkan Hellström eller The Ark? Håååkan

Salt eller socker? Mycket salt på maten!

Gillar du ketchup? Jaa

Är du glad nu? jadå :)

Var du glad igår? Japp hade en rolig dag på jobbet med massa skratt

Vad dansar du till? Alkohol.. Dansar hellre än bra och tyvärr krävs det lite promille för det också

Stockholm är… ? Mitt hjärta, skulle aldrig flytta härifrån

Göteborg är… ? Lillebror ;) Nej men en helt okej stad, särskilt på sommaren

Kan du sjunga?

Spaghetti eller makaroner? spagetti

Land du vill besöka? USA


Lön = lån, visst sa jag så?

Gissa vem som har ett JOBB att gå till på måndag då! HAH, fan vad glad jag är. Två månader till en början, sen får vi se hur det blir, hänger på lite grejer, men hallå nu kommer jag ha råd att leva ett tag till. Jag har förresten hittat ett gäng bilar till på Blocket idag, men det där med lön=lån får vänta tilla jag är lite mer safe på tjänsten ;) Men FAN vad skönt att kunna betala hyra och fjällresa och allt utan att behöva oroa sig.

2009 vs 2010

2009
-Elitloppet med allt vad det innebar
-Studenten, gråtfest och en kall sista dag på Wången
-Lovely fest hemma dagen efter studenten, tack alla :)
-Fick mitt eget lilla hus här på gården, älskart
-Fest*3 på festplatsen, den ena värre än den andra, minnesvärda :P
-En rolig jobbsommar hos Stefan Hultman. Hade så kul men man ska sluta när det är som bäst... :)
-En underbar vecka på Kreta med Sabina! Sol, bad, sova på stranden, drinkar, tzatsiki<3
-Living kunde vissa dagar få mig att bli allldeles bubbligt glad av hur fin han var i träning
-Samma häst som tog med sig en bit av mitt hjärta när han åkte till himlen den 6 november <3
-Extrajobb på Menhammar och deras filial, vilket gav mig en del bra kontakter och fötter inne i företaget. 
-Körkortet tog jag efter 3 månaders plugg och körning, sjukt stolt över mig själv.
-Blev faster till lilla Lova den 30 oktober <3

2010 blir året...
..Då jag skaffar mig ett jobb
..Som jag köper min första egna bil
..Då vi tio tjejer kommer ha askul i Lofsdalen i februari
..Som jag får Ottoman till kval
..Som jag fyller 20
..Då jag åker på någon slags resa under sommaren, gotland? skåne?
..som jag ska försöka ta vara på varenda stund
..vars sommar kommer bli något utöver det vanliga

och massor av mer såklart

 


Ett par månader i Karibien kanske

idag var det svinigt kallt att jobba, blåste spik i ansitket typ. Men vi var effektiva och jobbade pååå. På lunchen åkte jag och Therese och köpte mat nere på Ekerö. Jag bröt min calzone-vana som höll på att gå för långt. Pizza två dagar i rad är aldrig okej. Sallad is the shit, inte... Kompenserade med en cola och lite choklad. I väntan på att Andreas och Daniel sen skulle komma tillbaka från sin lunch så satt vi vid datorn och kollade solresor. Thailand, Karibien, Mexiko, åh det var mycket som lockade. Men jag får allt vänta ett tag :) Så fort jag får fast inkomst ska jag ta lån och köpa bil. jag hittade min DRÖMvolvo igår, en v70 som var huuur jävla fräsch som helst. Var nästan gråtfärdig när pappa förklarat att jag absolut inte kunde ta lån utan inkomst. Han fick liksom köra det här "men det kommer fler bilar"-snacket. Men den var så fin :'( Åh, min v70... Så som sagt, lön = lån, check!!

Kom hem med halv femfärjan, för att inse att alla vattenledningar i stallet hade frusit. Vi har liksom VARMT vatten i alla koppar, både ute och inne, men icke att det kunde stå emot lite kyla. Fan, så nu väntar jag på att pappa ska komma hem halv elva så ska vi fixa det.

Näe, imorgon blir det sovmorgon och sen kanske u och rida en sväng med Nadde och ponnysarna :)



Waiting for a call that can make life be *katjing*

new years eve

Nyårsafton blev helt okej faktiskt. Med extremt låg förväntningar så kunde det ju bar bli bättre liksom. Med alarmet ställt på 05.45 morgonen därpå så hoppade jag i några hyfsade festkläder. Kändes mest blä för att vara nykter och jobba dagen efter. Men Agnes och Fia kom förbi och vi satt här en stund och snackade lite skit. Sen plockade vi upp Dennis och Nadde och körde dom dit dom skulle. vi tre åkte till Björks och var där ett par timmar. Trevlans! :) Sen körde jag damerna till festen i Lindby och sen blev jag kvar där. Kul att träffa lite folk även om jag säkert inte var någon partyhöjare med mitt humör. MEN vafan man får väl stå ut tolvslaget liksom. Det blev rätt bra tolvslag med massa snö, minusgrader, raketer, "gott nytt ååååår" i kör från alla håll och en puss av min lilla Nadde :P <3
var hemma strax innan ett och då var det sängen som gällde. Men sen ringde telefonen typ konstant hela natten så det var den skönhetssömnen. Upp vid sex och åka till jobbet. Fyfan vi såg väl ut som fyra vandrande zombies som drönade runt på gården och försökte få något vettigt gjort. Och bara för att vi sa att nämen fan vi jobbar in lunchen så går vi hem vid ett (vilket man får nyårsdagen bland annat), så får vi en skadad häst som måste hämtas, och sen kör hästbussen fast och det mesta går emot oss. Men jag klagar inte, vi kom hem tidigt ändå ju. När mamma och pappa kom hem så gick vi ner och käkade på krogen med Lotta och Gurkan, mmmm kall cola och calzone. Svullar vidare med ostbågar nu och försöker få lite fredagskänsla. Jobbajobba imorgon och söndag :) Blir jävligt gött med alla ob-tillägg som blir av de här röda dagarna. Lagom till Lofsdalen :D

Whie, nä ostbågar nu

RSS 2.0