Pengar rullar in som det ska

Eller inte. Pengarn rullar UT helt hejdlöst. Fråga mig inte vart den här lönen tog vägen, men den finns knappt kvar. I fredags hade jag och My skitkul på Jungan i alla fall. Jag hade skitont i foten (efter en liten olycka när vi lastade en häst på jobbet för en vecka sen), och bestämde mig för att ta kål på smärtan med sprit. Bra eller inte, men det var effektivt som fasen! Massor av burn-vodka, mycket skratt och trevliga människor. Lyckad kväll helt klart :)

Söndagen spenderades på St Görans akutmottagning. Kände att foten började göra inte okej mycket ont. Så vi satt på akuten i nio timmar. Först sex timmar i väntrummet innan jag ens fick träffa en läkare. Sen fick jag till slut träffa en som var jättetrevlig och det var väl tur för mitt blodsocker hade nog inte kunnat hantera en dryg läkare kan jag säga.
Det var röntgensköterskan som var bitchig istället. Hon kollade på mig uppifrån och ner på väg in till röntgen.
j: Ja det är högerfoten som ska röntgas.
h: okej.. du vet vi ser bara skelettskador här.
j: ja?
h: och du haltar inte ens?
j: nej men det gör förbannat ont ändå.
h: okej, men har man en fraktur eller liknande brukar man knappt kunna gå själv.
j: okej men jag KAN gå men det gör ONT och läkaren sa att jag skulle röntga!

snäste till rejält där, vart så jäkla irriterad.
Till slut fick jag veta att det faktiskt var en spricka i foten. Men den ska belastas som vanligt, det vill säga ingen sjukskrivning. Men jag stannade hemma idag faktiskt, shame on meeeee. Men foten värkte som tusan innan jag ens gått ur sängen i morse. Så jag ger det en dag hemma sen blir det jobbet igen :)

Den här datorn börjar packa ihop lite sakta men säkert. Trög som ett as, hackar och hänger sig och hånner på. Jag vet precis vad jag ska ha för nån nästa gång, en Acer Ferrari One mini laptop. Så jävla frääääsch!


lika a hurricane

Bloggnerven är nog lite död för tillfället. Tillbringar inte mycket tid vid datorn längre, det blir ett par facebook-kollar under arbetsdagen (oops) och lite nödvändigt bank- och mailtråk innan middagen. Sen är jag upptagen med annat :)

En sak som har irriterat mig i en vecka nu är hur fan tjejen på Ica (som försökte se lite rockig ut med fluffigt svart hår och piercing i underläppen) kunde be mig om leg när jag köpte redbull. Jag ser väl för fan inte ut att vara under sexton? Jag stammade fram ett "öh.. leg, va, jaa visst?" och sen insåg jag att det var för min älskade redbull som rullade nerför bandet. Herregud, dagens ungdom, dagens kassörskor!! Tur att jag i sista sekund beslutat mig för att inte lämna körkortet i bilen, det hade blivit pinsamt om hon nekat mig.

Det regnade satan idag, och vi var inte särskilt torra jag och mina kollegor. Vi var liksom tvungna att vara utomhus. På med regnkläder och redo för äventyr i vattenpölarna! Trodde jag. Mina regnbyxor läckte i sömmarna så jag var genomblöt, och regnjackan var försedd med ventilationshål under armarna vilket gjorde att tröjan var lika genomblöt som resten av mig. Tror jag gjort fyra klädbyten idag. Shame on svensk sommar just nu.

Nej, nu har jag varit hemma och tvättat och städat och haft tråkigt alldeles för länge. Ska ta mitt pick och pack och åka iväg till den kanske finaste människan på jorden nu :)


RSS 2.0