sommar :)

Även i jämtland finns det sol, faktiskt, även om man kanske inte tror det. Men hela helgen har vi legat ute och solat här, och det har verkligen stekt, skitvarmt! Men det känns ju lite weird när man tittar upp från sin hopvikta t-shirt som agerar kudde, och ser att isen knappt börjat spricka på sjön nedanför, och där borta ligger en snöhög. Men vafan det är varmt!

Satt och laddade hem massa sommarlåtar igår, och gud vad jag längtar till sommarne kommer på riktigt nu! Tänk när vi åker ner till Elitloppet, då är allt klart i skolan, betygen är satta och vi har en hel vecka kvar att bara roa oss. Vi ska bila ner till Elitloppet, det blir riktigt kul :) Vi skulle flyga först men det blir både mycket dyrare och tråkigare. Road trip låter bättre ;) Med brobbans bil med bra ljud, ååh! :D

Innan dess finns lite kvar att göra ändå. Ett stort arbete i hälsa och sjukvård B, ett stort projektarbete som ligger rejält efter i planeringen, nationella matteprov, osv.. Men det känns som det går mot slutet ändå, vi lär ju inte få så mycket nya uppgifter nu, mest bara saker att göra klart. Bara...


Långa kvällar på ångbåtsbryggan :) Med korna som sällskap haha

Blää

Nu blir det ett jävligt negativt inlägg här. Men varför har jag så lite pengar NU för? Faan att det inte ramlar in lite lön dom här månaderna när man verkligen behöver det som mest. Jag har helt enkelt inte råd att vare sig fylla år, åka på elitloppet och ta studenten (och gå på bal däremellan...) Elitloppet kommer verkligen i kläm kan man säga :S Börjar hyperventilera så fort jag tänker på flygbiljetter, taxiresor och dricka till den helgen alltså. För att inte tala om kläder till festen.... Dagens feta i-landsproblem verkligen. Och kom inte och säg att jag ska prioritera! För det går inte.

Nu ska jag åka till stan och träffa Ewe, grejen är att jag måste köpa ett par skor...

Solsting

Har suttit i solen ett par timmar men efter en snabb blick i spegeln kände jag att det var dags att gå in en stund :P Helt rör på bröstet, armarna och ansiktet. men jag klagar faan inte, det är underbart :D
Har hunnit mycket idag faktiskt. Var ute och körde Living i morse, på en nysladdad bana. Han kändes okej, inte mycket att döma på liksom när man kör långsam motion.
Sen var jag ute och red med Lotta, riktigt mysig skogstur i solen :) Var väl ute en timme säkert. Hamlett tyckte det var skitkul och blev jättehet i galoppen när han kom efter :P

Nu har jag duschat, dammsugit, skakat mattor och hundbäddar (blir galen på deras hår som fastnar överallt!) och slängt in en maskin tvätt. Duktigt! Johnny ringde och undrade om Svea kan vara kvar till imorn, självklart, jag har inget emot två galna hundar som väcker mig klockan sju och ska leka.. nejdå, jag tycker om båda :D

Nu ska jag nog börja med lite mat så mamma blir glad!

VÅR

Jag älskar Stockholm just nu. Kom hem i onsdags ju, klev på planet i ett snöigt blåsigt Jämtland, och klev ur på ett betydligt varmare Arlanda.
Idag har det varit strålande sol hela dagen, har suttit vid husväggen och stekt och bara njutit av allt. På eftermiddagen tog jag en sväng med pållen, körde lite lätt motion med han. Han har tappat en del kondis (och ännu mer muskler) men han känns så himla fin, han har aldrig vart så klockren i traven som nu. Ska bli kul att se hur det här slutar!

Sitter nu i mitt eget hus (jajamän!), och facebookar samtidigt som jag kollar på Berg flyttar in. Har hundarna inne hos mig (vågar inte sova själv än..;)). Brorsan och hans tjej lämnade sin vovve som jag ska vakta över helgen.
Imorgon ska det bli ännu varmare tydligen. Ska nog sitta ute och sola då också, min kropp behöver solljus efter en lång vinter i norr. Undrar förresten hur affärerna i stan har öppet i helgen? Ska ta med mig Sabina in någon dag i veckan kanske, måste köpa allt möjligt. Mest akut är kläder til nästa helg.

                          

Dagens älsklingar ;)


förresten

Vad tycks om nya designen förresten? :)

I'm alive

Tro det eller ej men jag lever fortfarande. Har bloggat helt sämst på senaste tiden men vafan, det finns faktiskt inte så mycket att berätta. Tiden har sin lilla gång här uppe liksom. Vi skriver april i almanackan men här står vintern still känns det som. Okej inte riktigt, det smälter och rinner vatten överallt, och solen skiner ibland. Vi slaskar runt i en brunvit värld med snö och lera. Det är äkta vårväder i Jämtlands-mått mätt. Men en stockholmare som jag saknar något. De torra vägarna, den varma solen, t-shirtvädret som alla där hemma skvallrar om just nu. Jag vill också!!
Jag får det på onsdag, då går vi på påsklov, så fruktansvärt skönt. En sista uppladdning inför det sista rycket i skolan. Jag ska vara ute hela tiden och njuta av våren. Jag ska rida och köra mina pållar, jag ska gå ut med hunden, bara älska vädret. Det verkar bli en hel del social träning också, i påskhelgen massa middagar med släkt och vänner till familjen. Därefter middagar med vänner (hoppas det går att fixa så folk kan :) ) och så utgång för att fira min födelsedag. Det verkar bli ett bra påsklov!

Har en perfekt matchning för Living också. Solvalla skickar ju ut V64 till landets småbanor i juli, men själva kör dom lopp med mindre prispengar för typ amatörer, lärlingar och montélopp. Det blir perfekt för oss :) Hoppas hoppas vi kan få han iordning. Tror det går, VET att det går!

Jag och Sofia har städat stugan idag, vi var så himla duktiga och städade nästan varje vrå. jag röjde i mitt rum också, fyfan vad skabbigt det var :S Kläder överallt, damm överallt, skräp överallt. Nu är det fiiint :)

RSS 2.0