NYÅRSAFTON

Idag var jag då på stuteriet och jobbade. Vi gick hem vid halv två dagen till ära. Hade det lugnt och skönt på jobbet och vi hann med en massa skitsnack och skratt i fikarummet emellanåt.
Jag funderade på att ta en sväng ut med Otto nu när jag ändå kom hem tidigt men jag har hört lite smällare och raketer runt omkring oss så det känns lite onödigt. Dom reagerade på ljuden direkt, tror dom får komma in tidigt idag så det inte blir några sprängda staket här.
Nej, nu ska jag nog kolla lite Greys-avsnitt och mysa ner mig i soffan!

mellandag

Har haft en soft ledig dag idag. Det känns jäkligt skönt att få lite mer och mer jobbdagar nu, det behövs verkligen och en fot inne i företaget skadar ju inte! Så nu taggar jag för att jobba nyårsafton, nyårsdagen och lördag söndag också. Bit ihop när resten av folket snackar om tolvslag, fest och vad för kläder dom ska ha. Fast det gör mig inte så mycket.

Var ner till Connys verkstad idag och fick nya däck till bilen, bättre dubbar så nu är det plattan i mattan ;) Naat. Sen åkte jag och körde Hannah till flyget, hon ska fira nyår hemma i Kalmar nu.

Nu ska jag nog fixa iordning matlåda och jobbkläder,och ganska snart dejta kuddarna. Skulle kunna lägga mig vid sju om jag "kunde", bara för att få rulla in mig i mina tjocka täcken och bara vara där :P

Nämen godnatt då!


och där slank ja ner i diket

Tog en liten omväg till jobbet i morse. Tänkte att det här diket såg fint ut, undrar hur djupt det är, lets testa! Ja... Och där satt jag :) Ringde chefen i halv panik "Eh, Yvonn, jag hart kört i diket..... Vad ska jag göra?" Efter en LÅNG evighet (kändes det som när man satt som ett fån vid vägkanten) kom hon och drog upp mig. Bara nästan en halvtimme försenad :P Men jag menar man måste ju prova saker här i livet för att veta vad man gillar? Men jag ska aldrig mer köra åt sidan för att släppa förbi ett möte, särskilt inte när det är en Toyota Avensis som gasar rätt emot mig ;)


full pott

Så himla nöjd med årets jul :) Trevliga sällskap, massa snö, fina klappar, god mat, mer mat... det har varit nice, men nu känns det sådär jobbigt tomt som det alltid gör efter jul. Men nu ska jag börja plöja mig igenom Greys Anatomy-boxen :D

Det är bara en sak som fattas mig...


<3

Tomten idag vill jag ha en riktig jul :)

Jahapp, julen är över och allt är tråkigt, eller?
Jag och mamma var hos släkten i Täby igår, as usual. Det var trevligt med god mat och tomte och allting, men pappa och ett par till av de vanliga medlemmarna jobbade så det var lite trist. På väg hem hämtade vi pappa på slottet. Sen blev det en sån där obligatorisk skinkmacka med senap innan sängen kallade. Var så sjukt trött efter uppesittarkvällen hos Nichlas. Kände mig inte alltför fräsch och nykter på morgonen och sen hade jag lika gärna kunnat somna över tallriken vid middagen.
Fick en lock/plattång från Björn Axén igår, sjukt glad för den :) Blir väl lite fler klapps idag, ville ha det så för idag är det ju familjen som firar. Johnny, Sofie, Lova, Kenny, Petra och Tiara :)

Resten av julhelgen blir sådär härligt tidsoptimerande. Imorgon skulle jag vilja träffa Ewelajnen i stan men troligtvis kommer Emil ut och skor hästar och kör Ottoman, samt att Ottos ägare kommer ut, så då måste jag ju va hemma. Men vi får seeee :) Härligt med jobb söndag-tisdag och torsdag-söndag nästa vecka!

GOD JUL <3

Lilla julafton

Idag har det kommit sjukt mycket mer snö! Inatt hade det kommit en decimeter, och jag hade tur att pappa tog färjan innan mig med stora bilen så jag och lillen kunde krypa ner dit i hans spår. Sen har det vräkt ner snö hela dagen. Mysigt! :)
Kom nyss hem från jobbet. Det finns iiiingen mat hemma och mamma o pappa är inte hemma. Det blev lite nödlösning, fett och onyttigt. Ska hoppa in i duschen och få bort min fina jobbparfym med touch av ensilage och häst. Sen åker jag till Sandra och Johan vid sju. Lite glögg och pepparkaksmys! :)

Men jag lär som sgat hoppa in i duschen NU, för att ge mina kinder en chans att återfå normal hudfärg efter duschen. Jag ser ut som Rudolf med två mular liksom.

Let it snow ännu mer :)

Jobbade på Norrby idag. Trevligt, det är ganska trivsamt där, i alla fall nu under lågsäsongen, kan inte uttala mig om något annat. Men det knallade på där, jag fick så grym ont i ryggen. Så när jag va hemma och skulle skruva till skorna på Ottoman så fick jag jordens sendrag längs hela ryggen. MYSIGT!

Ikväll ska jag unna mig chips och dipp framför teven och med nya veckorevyn. Blondinbella hade nog skrivit "ikväll blir det massor av mörk lyxig choklad i min nya mysdress och nya veckorevyn". Åt helvete med ny mysdress, det funkar med så sexig outfit som långkallingar, raggsockor och tjocktröja. PERFEKT! och fan vad snygg jag är ikväll.

Blir nog ganska tidigt hur som helst, för jag jobbar imorn också:) Moneymoneymoney.


90 miljoner i jackpot till V75 på onsdag. Jag skulle garanterat svimma om jag skulle rätta fram kupongen till sju rätt och se att det var en ensam vinnare. Galet, vafan gör man då liksom? Ringer ATG och ba "eeh.. det har hänt en grej"

svammel

Jag fick höra det jag har väntat på och längtat efter så jäkla länge. Jag fick höra det jag drömt om, fantiserat om. Men jag kan inte glädjas åt det. Jag såg hur det gjorde ont i hela dig att berätta allt, hur ditt liv var idag. Och hur tom du såg ut efteråt. Det var säkert en lättnad för dig att få det ur dig. Men det kändes som du lämnade över allt funderande till mig. Jag är bara fylld av skuldkänslor, förvirring och ångest över vad du egentligen sa. Först en gnista hopp och glädje, tills jag insåg vad orden egentligen betydde. Så jag kan bara säga tre ord till dig.

Jag kan inte.


Och nu ska jag ut och köra min fina häst i det snöiga solskenet. Rensa tankarna och få känna lite äkta glädje för en stund.

mysdag

Idag var jag ute och körde Otto i snön, myysigt! Solen sken och pudersnön bara yrde runt honom. Han verkade gilla att pulsa fram i djupsnön som låg på banan som ingen hunnit ploga än.
Ikväll blir det uppesittarkväll, ska hämta pappa och hans jobbarkompisar från julbord. Segt! Men men, nu ska jag ringa Nadde så ska vi åka lite pulka ikväll! ;) Man måste ju få leka av sig lite

Som ett barn på julafton...

Igår kväll kom det liiiite pudersnö som precis gjorde marken lite vit. I morse när jag skulle upp och ta ut hästarna så var jag livrädd för att det skulle ha smält bort. Jag stod vid fönstret och skulle dra upp rullgardinen, knep ihop ögonen och tänkte att nä det har smält bort, nu är det bara fan helvetes lera kvar, SJÄLVKLART! Öppnade ett öga och såg att det var massor av snö ute :D Typ en decimeter! och det snöar fortfarande jättemycket, uuuunderbart!! Lilla Ottoman blev lite förskräckt, men sen insåg han att man kunde äta (och tugga...) snön så då var faran över :P

Nä man kanske skulle ta och rida ut på ponnyn? Kan ju inte sitta inne nu!

en gaaaanska lugn söndag

Idag gick jag upp typ vid tolv, förflyttade mig till teven där jag spenderade ett par timmar. Åkte och handlade, åkte hem, la mig i sängen tills maten var klar, intog soffan efter att maten var uppäten, och jag tänkte fortsätta abonnera soffan resten av kvällen. SÅ jävla skönt ibland. Jag skulle ha kört the Ottomään idag men han hade trampat av sig en sko och jag har varken PG-skor eller söm till dessa hemma, så vi får ta semester ett par dagar tills Emil kan slå på den.
Det ska bli typ jättevinter i veckan, runt tio minus och massa snö. I LOVE IT! Fan vad efterlängtat, hoppas det blir så och hoppas det håller i sig :)



Annars kan man längta tillbaka till Kreta. Knalla ner till stranden med en Bounty-glass och somna i en solstol ett antal timmar! <3


boring

Jag känner mig så jävla övertråkig just nu. Så innan jag hinner fundera mer på hur jävla övertråkig och osocial jag är, så går jag och lägger mig. För nu är det faktiskt söndag.




cash is king

Jag betalade lite räkningar idag. Eller lite vetefan, mina konton är i princip helt tomma nu. Och julklapparna har fortfarande inte inhandlats. Men well what the hell, jag ska inte köpa så många. Ska jobba nyår också (30-2) och det känns faktiskt bra. Nyår brukar bara sluta i att man haft för stora förväntningar och allt blir skit ändå. Fast nu hade vi ju faktiskt lite planer för det här året men men! Tjäna lite pengar som kan vara välbehövliga för att kunna betala resan till Lofsdalen med tjejerna i februari :D Det känns mer värt!
Nu har jag ju inget körkortsplugg att tänka på, så nu drar jag och Ottoman igång lite vassare med träningen. Eller vasst är väl fel ord, men nu blir det mer kontinuerligt och därmed lite lättare att örja trappa upp snart. Men igår var vi bort och skulle jogga på banan, hejsan ja, potatisåker! Den banan är skitbra när det är torrt eller fuktigt i marken, men nu står ju liksom allt i det här landet under vatten typ, så inte mycket att göra. Vi får hålla oss till grusvägarna ett tag framöver, de är rätt mjuka nu. Lillgrabben börjar för övrigt bli lite mopsig. Står och bankar i boxväggarna om han inte får komma ut eller får mat först till exempel. Jag vaknade av det i morse när pappa var ute och fodrade, gris!
Ska nog gå ut och borsta på honom nu, har knappt varit ute idag. Lata dagar i soffan hej!

Tack för lappen!

Igår klarade jag uppkörningen :D Är sjukt stolt över mig själv. Först fixade jag teorin på första försöket och fick 60/65, och nu klarade jag uppkörning på första försöket. Daaaamn! Kändes läskigt att köra hem själv igår :P Sen på kvällen skulle jag hämta pappa som varit på julbord. Jag såg fram emot att sitta och sjunga ikapp med bilstereon men den är så sugig så det skrapade hela vägen. Men det kändes bra att hoppa in i bilen och dra iväg helt själv.

Inatt drömde jag dock lite mysko. Vaknade vid tre av att jag låg på mage och fipplade med händerna på båda sidor om kudden och ba "vafaaan... vart är blinkersgrejen?" Kudden var alltså ratten..... Inget vi talar högt om.

Nu ska jag fortsätta äta ischoklad :) Tror att den där burken köptes för att ha på lördag när mamma och pappa ska ha glöggmingel här hemma. Men man kan ju köpa mer? Herregud jag kan inte låta bli alltså.


"Du luktar ju kossa"

Tack mamma det var precis det jag ville höra när jag hoppade in i bilen efter en arbetsdag :) Men jag förstår vad hon menar. Man luktar inte häst efter en dag på stuteriet, allt ensilage och all lera skapar liksom en ko-lukt som sätter sig stenhårt.

Helgen har varit trevlig. I fredags kväll kom Sabina och Mathilda förbi lite oförberett. De hade med sig julmust, pepparkakor och pyssel! Jag är ingen pysselmänniska men gissa vem som satt medögonen typ i kors av all koncentration för att få strut-tomtarnas ansikten lagom stora och luvorna på plats... Men det var mysigt, julstämning och massa skitsnack :)
Kollade ju Idol också, HUUUR i helvete kunde inte Tove gå till final?! Kalle liksom, svenska folket suger på att rösta. Haha Westlife var ju där och spelade, och där blev jag typ tretton år igen. Satt och nynnade med i alla texter, som för övrigt måste ha satt sig i ryggmärgen. Nostalgi.
Igår var jag med som hästskötare och coach på hopptävling. Jag blev så himla sugen på att hoppa själv! Det var länge sen man hoppade en bana alltså. Men det gick bra för ekipaget, rosett blev det efter felfri runda. Sen åkte jag och sov hos Hannah, och idag var det jobb då. Nu är jag pisstrött av någon anledning, ska nog powernapa i soffan innan jag kvartar in under täckena. Måste vara utvilad imorgon ju :D

Och JUST DET! Fjällen i februari :D Med bland andra smulorna på bilden här nedanför. Jag tror det blir hur trevligt som helst :)
 


fredagsmys

Idag får jag känna mig lite duktig. Senaste dagarna (veckorna, månaderna?) har jag slasat runt här på gården, i en permanent slow motion. Så satans skönt att mitt hus nu är VÄLstädat (okej det står fortfarande en full, orörd flyttkartong och en kasse med böcker och skit på golvet). Har tvättat typ konstant i två dagar, tvätta tumla tumla tvätta sortera. Hittills har jag typ tvättat två plagg åt gången för att jag upptäckt att jag vill ha dom på mig snart.

Hittade min julstjärna också, men alltså där tog det stopp. Fattade inte hur man skulle få den åt rätt håll eller nånting. Så vi avvaktar med julmyset. Men det finns gott om värmeljus och röda väldoftande blockljus i mitt slott :)

Har nu friserat Ottoman till typ tävlingsskick. Rakat öronen och nacken. Sabina kommer med sin systemkamera imorgon så vi ska fota lite :D Nåde den häst som rullar sig i hagen imorgon bitti.

Nu ska jag kolla ugnen om maten är klar. Mamma lät lite besviken när maten inte stod på bordet när hon kom hem. Men hallå, jag har haft fullt upp?! Men nu blire kääääk! M-m-mmm för att säga som mig själv.

sjukling

Vaknade inatt av värsta panikhostattacken. Usch, jag som för en stund inbillademig att jag verkade styra undan den här förkylningen.
Gick upp för att ta ut hästarna i morse, när jag kom på att Hamlett inte hade några brodd. Ottoman bytte jag ju skor på igår men lillen hade jag helt glömt. Så jag ställde mig och började skruva broddhål, och givetvis skulle det jävlas och bli snett och inte fungera alls. Drog då av framskorna för att skruva mot ett bord. Fortfarande snett, bara att slå på skorna igen och vänta tills pappa kommer hem. Kändes som en bra start på dagen.

Nu har jag bäddat ner mig i soffan med en kopp te i handen. Sitter och räknar timmarna tills jag får ta nästa bisolvon, alvedon och zyx. Wihoo, jag som skulle hälsa på Sandra och Isabelle imorgon. Vill ju inte åka dit och smitta den lilla :(

Nä, åter till Malou och efter tio..........

Tagga för uppkörning

Hade min sista körlektion idag, och HEJ där ramlade allt på plats. Kändes jävligt bra och läraren sa att han va nöjd också, så nu är det tagga för uppkörning som gäller. Kommer vara duktigt nervös den morgonen kan jag säga...

Väl hemma bytte jag PG-plattor på Ottoman så han är vinterskodd nu, för här blev det vinter över natten. Flera minusgrader och massa frost, mysigt :) Otto blev för övrigt ganska förskräckt när det frasade om fötterna på han i morse :P
Sen hjälpte jag Jullan när hon hoppade sin pålle, hon ska tävla på lördag och jag följer med som hästskötare, ska bli jäkligt roligt faktiskt! Tror det går bra för dom.

Nu har jag lagat mat till mamma och mig, och framöver lär det bli soffan som gäller :)

fryser troligtvis ihjäl

Blä, är det biverkningarna efter svinisvaccinet som kommer nu? Det ska man ju tydligen kunna få hela tre veckor efteråt. Pappa och jag tog sprutan samtidigt och nu har båda börjat känna sig sjuka. Ont i halsen, hosta (jag har bara hostat i två månader den här hösten så jag kan ju lika gärna fortsätta), och smygande feber. Typ jordens frossa, sitter i tjocktröja och mjukisar och bara fryyyyyser. Faen jag har inte tid att bli sjuk. Idag och imorgon kör jag lektioner på körskolan, de sista innan uppkörningen. Så shape up nu! Tänkte ju rida med Nadde nån dag också men kul om man ska sitta och snora.
Men jag har såklart redan börjat knarka alvedon och echinagard, så förhoppningsvis blir jag inte så mycket sämre.

Nu blir det lite Nyhetsmorgon innan jag åker till Alvik :P

RSS 2.0