lika a hurricane

Bloggnerven är nog lite död för tillfället. Tillbringar inte mycket tid vid datorn längre, det blir ett par facebook-kollar under arbetsdagen (oops) och lite nödvändigt bank- och mailtråk innan middagen. Sen är jag upptagen med annat :)

En sak som har irriterat mig i en vecka nu är hur fan tjejen på Ica (som försökte se lite rockig ut med fluffigt svart hår och piercing i underläppen) kunde be mig om leg när jag köpte redbull. Jag ser väl för fan inte ut att vara under sexton? Jag stammade fram ett "öh.. leg, va, jaa visst?" och sen insåg jag att det var för min älskade redbull som rullade nerför bandet. Herregud, dagens ungdom, dagens kassörskor!! Tur att jag i sista sekund beslutat mig för att inte lämna körkortet i bilen, det hade blivit pinsamt om hon nekat mig.

Det regnade satan idag, och vi var inte särskilt torra jag och mina kollegor. Vi var liksom tvungna att vara utomhus. På med regnkläder och redo för äventyr i vattenpölarna! Trodde jag. Mina regnbyxor läckte i sömmarna så jag var genomblöt, och regnjackan var försedd med ventilationshål under armarna vilket gjorde att tröjan var lika genomblöt som resten av mig. Tror jag gjort fyra klädbyten idag. Shame on svensk sommar just nu.

Nej, nu har jag varit hemma och tvättat och städat och haft tråkigt alldeles för länge. Ska ta mitt pick och pack och åka iväg till den kanske finaste människan på jorden nu :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0