shoot me through the head

Idag skrev man i lite övertid i pärmen. Jag tror både jag och Sanna kände dom där utmattnings- och frustrations-tårarna bränna bakom ögonlockan idag. När vi stod i en lösdrift och försökte få tag på en häst som hade fått in grimmans nosrem i munnen. Unghäst, svårfångad, vill inte, behöver jag säga mer. Det kokade i hela mig, och ena sekunden aktade man sig för att få en spark från en irriterad pålle som tyckte man kom för nära, i nästa sekund torkar man tårarna som blivit av de sylvassa "snöflingorna" som har nålat en i ögonen hela dagen.
Och i jobbets stora fina maskinhall står stora fina traktorer med nya plogblad, blanka som silver. Men varför använda dom? Det är ju HELG herregud, förlåt jag glömde. Vi behöver ju inte åka och fodra våra hästar då. Vet inte hur många gånger jag trodde traktorn skulle kasa ner i diket.
Nog för att vi tjejer minsann är "lika starka och minst lika duktiga som killarna", men vafan, ibland önskar man att vi hade tillgång till en stark karl som kunde hänga på spettet på traktorn när det plötsligt inte sitter där, eller kan öppna foderhäckarna när dessa drivat igen med snö och is.

Kom hem och typ ramlade in genom ytterdörren. Bara tanken på att jag skulle laga mat till mig själv var ju deprimerande. Men det blev väl gott, typ. Blev inte som jag tänkt mig men mätt är jag och det får man väl vara glad för. Sitter och kollar på Lilla kycklingen på femman nu. Lagom lördagsunderhållning faktiskt. Känns inte som jag kan ta in mer komplicerade saker :P Klockan är snart åtta, får man sova då?

Idag är en skitdag. Skit rakt fucking igenom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0