13 maj

Konstigt att man är sugen på allt möjligt när man är sjuk, när man ändå inte känner nån smak? Polly, ostbågar, jordgubbar, vindruvor, dumle, ingenting är gott. Jag tar en av varje och så nähä inte det heller. Det här suger och jag klättrar snart på väggarna, tyvärr är jag ju fortfarande febrig och slutkörd i skallen så det blir ytterligare en dag hemma från jobbet. På lördag börjar allvaret med jobb och sen fölvak på det. Congrats!

Hah, måste ju berömma våra duktiga pållar här hemma. Igår när jag och mamma skulle gå och ta in dom från hagen så skriker jag till mamma, eller skriker var en överdrift. Jag kraxar fram något som skär sig i halsen och inte låter något alls. Harklar och får fram lite röst, "kolla vildsvinen!!" Man har ju blivit lite härdad de senaste åren, vildsvin in på knuten hela tiden typ, varit med när pappa har pangat dom, till och med stått och slaktat djuren. Men igår var det över 20 stycken inne i hagen :O Alltså sex jättestora och massor av små randiga kultingar. Det bara kryllade av dom. Vi stod och spanade lite på dom när jag plötsligt ser att Ottoman och hans vapendragare ba vrroooom sätter ner huvudena och springer mot grisarna. Men när dom grymtade till blev Otto the män lite kall om hovarna och vände. Men haha han försökte i alla fall leka hjälte :P Sen kom han travandes mot mig istället med öronen framåt och såg jäkligt mallig ut, hm.. Men då vet jag ju att den där fjollan är vildsvinssäker nästa gång vi möter dom ute på banan.

Ikväll blir det väl att bänka sig framför TV4 Sport och följa kvällens v75-omgång från Åby med fina kunga- och drottninglopp.

För övrigt fortsätter dagen i samma anda som den gjort hittills. Det vill säga mjukisbyxor, urtvättad t-shirt, invirad i täcket med en tredje Vitamin well-flaska för dagen. Och lite ostbågar som smakar papper.Ombytta roller i pappa-dotter-relationen
Pappa: Fan, trod du jag hinner till affären på sju minuter?
Jag: Nej.
Pappa: *står tyst i hallen några sekunder* om jag tar din bil hinner jag
Jag: ursäkta?? menar du att du idiotkör med MIN bil?
Pappa: Nej, men den är ju lite... piggare än min?
Jag: Mina nycklar sitter inte i, ta din bil...
(han hann, trots att han fick köra qashqai)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0