Globen '09

Happ, då var helgen över. Igår var det Globen som gällde hela dagen. Vi gick väl på mässan typ fem timmar, och jag som var belagd med köpstopp kunde såklart inte ens i år komma hem tomhänt. Hur var det nu med att trängas på läktaren med alla påsar....
Men jag kunde INTE motstå ett rött regntäcke från Amigo (lovelovelove) i en FYNDlåda. Hallå! Känner att jag håller på att bygga upp en stadigt röd täckesgarderob här hemma. Hittade ett till rött Amigotäcke sen men då fick det faktiskt vara nog :(
Jag ska nog inte nämna mitt Swarowskisten-prydda armband jag köpte till mig själv också. Back on Track-montern fick besök också. Men jag har faktiskt bara köpt nödvändiga grejer, ja jag jobbar på att få in armbandet i det facket också.

Showen var jävligt bra i år faktiskt, jättejättefins hästar från Holland, och sen han Pignon med sina hästar var ju helt otroligt. Han hade sex hästar lösa i manegen, och de lydde minsta (osynliga?) vink från honom, de stod på sina platser, sprang dit han sa, la sig ner, satt upp, hoppade över varandra, helt galet att se. Tror alla satt med gåshud hela numret. Delar av arenan stod upp i slutet också.

På väg hem mötte jag och pappa en mysko bil på färjan. Fråga mig inte varför men pappa fick misstankar så fort han såg den. Ringde bilregistret, sen fräste han åt mig att ringa 112, för bilden var stulen och efterlyst. Men polisen lyckades inte ta honom, amateuuuurs.

Nämen nu ska jag nog mysa vidare i soffan en stund innan jag fixar stallet och kör Ottomannen :)

Har man tråkigt får man blogga

Sitter och glor på Idol här i soffan under en filt. Erik lyfte ju taket på Malmö arena helt klart.

Hannah har köpt hem gooooda winter Xider till imorgon kväll. Då blir det helkväll med oss två. Käka lite god mat, dricka, kolla film och ha det bra. Sen iväg lite tidigt på söndag för att hinna gå i Globenannexet hela jävla dan innan showen på kvällen :D Jag är ju luspank så det blir inte många fynd där kan jag säga :( Det har ju blivit en trevlig tradition att alltid komma hemsläpandes på täcken, strumpor, träns, kalendrar, tidningar och god knows allt annat. Men jag får se det positiva i det hela; Jag slipper krångla när man ska upp på läktaren. Jag hatar när folk ska förbi ens stol när man har satt sig tillrätta med alla påsar, jackor och colaburkar på golvet. Så vilken TUR att jag inte kan shoppa i annexet i år!!
Ska träffa Ewe där också om hon hinner slita sig från sitt hästskötarjobb. Är bara lite avis på att hon får va backstage i år igen. Jag njöt verkligen när vi var där med skolan. Knalla runt med hästarna där inne i stallgångarna under läktarna, träna inför tomma läktare, vänta på vår tur ute på framridningen, vilken kick att sen få köra in för fullsatta Globen alltså. Jag skulle LÄTT göra det igen om någon frågade. Såå, någon som vill ha hästskötare nästa år, säg till, här har ni en "erfaren" kandidat som kan Globens stallar och dressing rooms utan och innan. Nästan...


Can you meet me halfway?

Ooh I want you so badly, it's my biggest wish

Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you
I'll be lookng out night and day
Took my heart to the limit, and this is where I stay



klockers <3

MVG

Idag skrev jag teoriprovet dåååå. Sabina följde med mig, så vi möttes upp på centralen och gick till Vägverkets place. Jag var faktiskt inte så nervös alls, ända tills jag satte mig vid den där datorn och väntade på att man skulle få börja. Sen knappade jag mig igenom det där testet. Varje gång det kom en lätt fråga så ba "wohoo det här klarar jag ju lätt!" sen så fort jag behövde fundera ett tag på en fråga så var jag säker på att det skulle gå åt helvete på en gång :P Var lite lagom svettig när jag skulle trycka på rätta-knappen. Sen när det stod GODKÄND med grön text ville jag bara hoppa upp och skrika. 65/70 rätt!! Skitstolt, det får man väl vara :D Så jävla nöjd och JAG KLARADE DET!!

Tog några timmar på stan med Sabina sen, mycket trevligt. Fikade på Drottninggatan, satt och snackade massa skit. Det var mysigt att träffa henne och få prata av sig lite :)
Hämtade min nya telefon också. Jag trodde jag skulle få en likadan (fick ju äntligen min gamla utbytt efter alla reparationer). Men så lägger hon fram en annan modell (nyare och snyggare). Så fort jag fick kvittot så ba 2tack o hej!" och sprang nästan ut ur butiken innan dom hann se att det var fel. Men det var nog rätt, haha men jag var livrädd att dom skulle byta till en av min modell. Men jag är glad i alla fall, nu ligger skönheten på laddning.

Det har vart en dag som kan sammanfattas; Top notch!! Nu har jag firat i min ensamhet med makaroner och falukorv. Ska fixa lite matlåda till jobbet imorgon, sen blir det Idolmys. Kanske ska baka någonting, har fasen inget gott hemma över huvud taget.

Baaaaaj!


happyyyy

Var ute och körde pållen efter lunch. Joggade borta på travbanan, härligt, vi har bara skrittat hittills. Jag gjorde sista testet på körkortsgrejset idag också. Så nu är det bara tagga för provet imorgon! Inte ett dugg nervös faktiskt, och det är skönt. Hoppas det går bra, men jag har faktiskt inte jättestora förhoppningar.



Men ciaoooo




~I'm your biggest fan~

Den man ligger med får bädda

Citat från helgen, sagt av Nicklas :P

Ja, läget känns så förvirrat. Är det nu man ska ha en dagbok med lås där man skriver ner precis alla detaljer, för att få ur sig allt? Det ena började så jävla bra, och för en stund befann man sig i sjunde himlen. Men strax därefter är man nere i den där snurrande tankebanan igen, vägrar ta stopp. Fortare och fortare.
Strax därefter kommer en annan sak upp. Något jag inte ens tänker gå in på, men det slutar med att tankebanan går miljoner gånger snabbare igen. Blir illamående bara att tänka på det, så därför slår man undan tankarna, och hoppas att dom ska blekna och typ försvinna och aldrig mer komma upp till ytan. Men det funkar såklart inte så, det kommer tillbaka med en jävla fart, ännu hårdare, ännu mer påträngande.

Jag tror jag ska gå och lägga mig innan tankarna tar över och låter mig ligga sömnlös...

skön helg

Var vad jag hade. I fredags gjorde jag inte mycket alls, satt hemma hos Hannah och kollade Idol. Jobbade på lördagen så jag sov hos henne. Det gick bra att jobba, men vi var lite kort om folk så vi blev klara lite sent. Men men, kom i land till slut :P Hem till Hannah montana och duscha, byta om, sen kom Bella så käkade vi tacos. Sen kom det lite folk, vi firade den nyblivna 20-åringen. Lite segt i början men sen vart det rätt kul mot slutet :P Haha mycket trevlig kväll i alla fall, och idag vaknade jag med en förbannad huvudvärk som straff för det. Men det var det värt.

Idag hade vi lite släktträff här hemma. Med såna vi aldrig träffat, pappa har släktforskat och hittat dessa på så vis. Det var ganska kul att träffa dom, en var farfars halvbror (han visste inte att farfar fanns).Och jäklar vad lika dom var, läskigt! Jag minns inte min farfar, jo ett svagt minne av att han låg och vilade på en soffa någon gång men jag har ju sett kort och så. Men jag var så himla trött, skämdes verkligen, jag måste ha sett helt nerknarkad ut. Höll på att somna i äppelpajen liksom.

För övrigt är jag jätteless på allt regn och mörker. Det var så jävla skönt när solen sken heeela dagen igår på jobbet. Då är det kul att jobba :D Men idag, åter till regn och dimma och kolsvart vid fyra liksom. Snöööö tack :)

Nä, nu blir det "vem kan slå filip o fredrik" i brist på annat. Imorgon ska jag köra min pålle, och kanske åka till Sandra och Isabelle och hälsa på och snacka lite shiiit :)

ottomaniac

YES jag klarade körskolans fjärde test på internet. Nu har jag bara tre repetitioner och ett sluttest kvar att klara innan nästa fredag. Skönt. Höll på att få ett mindre sammanbrott här på förmiddagen, men pappa kom till undsättning och gav mig ett rätt svar på en otroligt korkad skyltfråga.
När jag var klar med det där så tog jag mig en välförtjänt tur med Ottoman. Skrittade och joggade lite lätt. Han är så rolig, livrädd för vattenpölar. Men han vill verkligen inte vända om utan omman bara ger han långa tömmar och sitter helt still så står han där och bara kämpar med att komma över sin rädsla och till slut skuttar han över vattnet på ett eller annat sätt :P Som sagt, den här pållen vill verkligen vara till lags i alla lägen :) Nu står han på tork ute i stallet.

Ska åka och sova hos Hannah ikväll, eftersom jag jobbar imorgon. Sen imorgon kväll blir det partytime för Hannah som fyller 20 idag :) Jag tror det kan bli himla kul!


Perfect day

Har haft så kul hela dagen :) Riktig feel good-day!

Gick upp vid fem och tog ut hästarna innan pappa körde mig till Gillinge där jag skulle göra halkan. herrejävlar vad roligt det var! Körde med en kille som tydligen gick fordon. Tjena tänkte jag, han kommer ju idiotförklara mig. Som tur var gjorde han inte det :P Kul var det i alla fall, som säätan :D Så nu är det "bara" prov och uppkörning kvar, vilka sker på hemliga datum inom en snar framtid....

Sen åkte jag och papi och köpte käk på ett thai-ställe och åkte till hans jobb för att äta där.Första gångne jag var där egentligen. Blev lite fundersam hur jag skulle hantera situationen när vaktchefen (typ soldat) kom in och ba "Goddag!" med väldigt rak ryg och medaljbeprydda kläder. Vad sägerman, tjena eller? :P

Sen tog jag bussen hem, och på Ekerö hoppade Nadde på. Vid färjan hittade vi Mathilda i kön så vi hoppade in i hennes bil (efter att några polacker försökt ragga upp oss, say what? :O hallå liksom). Haha skönaste var ju när Otto ba "polackerna är bakom oss" och Nadde och jag gör en sån där ljudlig dra-efter-andan-i-panik och vänder oss om samtidigt. Haha.
Åkte och köpte mat i affärn, sen hem. Vi tog en sväng med hästarna, jag lånade Bello av Jullan. Himla härlig häst :) Vi såg ut som ett vandrande vägarbete med alla våra reflexer :P Sen lagade Nadde mat till mig, blev skitgott! Har haft en jävligt trevlig eftermiddag smulis <3 ;)
Imorgon är det fredag. Jag ska ut och köra Otto. Sen måste jag tvätta hela honom, klippa lite nacke o öron, ägarna kommer och hälsar på i helgen. Om jag får säga det själv så har han blivit himla fin, inte lika klotrund om magen, men desto blankare i pälsen :)

Nej, tv-time :)



Även om jag inte visar det utåt så svider det i hjärtat. Imorgon har det gått två veckor utan dig hjärtson <3

insnöad på billy idol

So let's sink another drink
'Cause it'll give me time to think
If I had the chance
I'd ask the world to dance
And I'll be dancing with myself


Imorgon blir det stan.Ska lämna in mitt modem som har varit på lagning. Fick hem det idag men det var liiika dött som innan.
Och när jag ändå är på Kungsgatan går jag in i Tele-faaking-nor butiken och lämnar in min telefon för fjärde gången. Har haft den en vecka nu sen sista reparationen och nu strejkar den igen. Härlisch.


Headache

Jag känner att jag är värd en klapp på axeln idag. Har pluggat körkort i typ sex timmar.Först satt jag i fem timmar med fem minuters paus när hunden ville ut. Jag har läst i boken, gjort vägmärkestester, bilakkolans internettester.. Ögonen blöder och hjärnan smälter av överansträngning. Jag fattar väl också att man ska kunna det mesta i trafiken för att få körkort men vissa frågor känns ganska omotiverade. Typ att jaha, den där skylten betyder att en en tung lastbil med släp kan finnas på vägen. Och?!

Tog en välbehövlig paus vid tre och gick ut till stallet. Fixade boxarna och foder, sen tog jag in Ottomannen och borstade lite, terapi för själen <3 Har inte hunnit köra han idag, och imorgon ska jag gå riskettan i Alvik så då hinner jag inte heller. Dom la den så dumt mitt på dagen, hade ju vart bättre på kvällen liksom. Men ett steg närmare körkortet :) På torsdag är det halkan ute på Gillinge, det kommer nog bli svinkul!

Har knappt ätit på hela dagen, jag har nog lite fel studieteknik. Verkligen fastfryst vid böcker och dator hela dan utan att äta eller ta paus, whiie. Tur att pappa kommit hem nu och kan laga mat till mig :P Men med en bra spotifylista så klarade jag det relativt bra, haha. Billy Idol, Cash, Volbeat och My Chemical Romance, foooookus!

Nej, nu ska jag duka lite här, ciaooo


stallmys

Nadde var här för en stund sen. Vi var i stallet ett par timmar, borstade och pillade med hästarna och snackade skit. Mysigt :) Får ta oss en ridtur snart tycker jag!


billy idol



Hey little sister who's your Superman?


popopopokerface

Har börjat vakna till liv nu efter gårdagen. Vi hade lite pokerkväll här hemma, spelade, drack, lyssnade på musik och hade trevligt. Är nöjd med kvällen :) Hunden smörade ju verkligen in sig hos grabbarna i kökssoffan, hon gör verkligen skäl för sitt namn (Diva) haha :P
Ja, dom sista gick typ vid tre, och då la jag mig i soffan och somnade ganska väldigt fort. Men vid sex vaknade jag av att två gigantiska flugor/getingar flög mot fönstrena och dunkade på rutorna och surrade. Mycket irriterande! Somnade om till nio i alla fall. Har varit duktig och städat, dammsugit, torkat golven, och gjort lite käk till mig själv. Nu är det nyhetsmorgon söndag som gäller, väl parkerad under filten i soffan. '

 

:):):)


ska jag hålla i eller ska jag släppa?

Utanför fönstret är det jävligt grått för att vara ganska ärlig. Det regnar och är typ dimmigt, och jag tänker inte gå ut. Bortsett från att fixa stallet men det är ju som vanligt.
Sitter i soffan och jobbar på spellistan i spotify. Ska erkänna att jag är olaglig och har lite business med Limewire samtidigt. Men mp3n blir verkligen lidande när man bara lyssnar på spotify.
Ska alldeles strax (eller lite senare) sätta mig med körkortsböckerna igen. Provet närmar sig, hemska jävla tanke. Men men, jag ska klara det!

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Middag med Johnny, Sofie (och lilla Lova, fasters hjärta), Kenny, Petra och kusin med familj. Jävligt kul faktiskt, jag, Johnny och pappa körde lite förfest i jacuzzin innan middagen. Sen blev det god mat, mycket skratt och Idol. Mucho nice.

Körde Ottoman igår också, andra turen. Skrittade bort till travbanan. Där körde Bosse intervaller med en av sina hästar, hejsan hoppsan sa ottoman och hoppade ut på åkern när vi möttes :P Min jättebäbis <3 Lät han jogga ett par hundra meter, han verkar ha ett jäkla steg den där :) Ser fram emot att trappa upp träningen framöver.

Nähe, körkortet var det va?



Syskonkärlek <3

no pigs on my body

Var och tog vaccin idag mot svininfluensan. Känns faktiskt bra, nu har jag tagit mitt ansvar mot spridningen :P Men jag har lite ont i armen, men jag överlever välan..
Har fixat hemma med pappa idag. Körde lite foder här hemma, städade och åkte o handlade. Köpte lite presenter till mamma, beställde hem thaimat och sen åkte vi hem o väntade på mamma. Så nu har vi bubblat jacuzzi och käkat, nu vill jag ha tåååårta.
Ser fram emot helgen, det ryktas om pokerkväll hemma hos mig, kan bli trevligt!
Näe, tårtan kallar nu va, so long

sm-guld sm-guld sm-guld

Jag glömde ju en jävligt stor grej. SM-guldet är svartgult!!! jag jobbade när AIK spelade guldmatchen mot Blåvitt. Hade ingen tillgång till radio, så Sabina fick smsa mig och uppdatera så fort det hände något i matchen. Och jag gick bokstavligen runt och var spyfärdig i 90 minuter, så himla jävla nervös. Jag har alltid varit AIK'are men i år har jag verkligen varit insatt och följt hela allsvenskan, vart på Råsunda på derby, så nu var det nervöst på riktigt i supporterhjärtat.
Men när slutsignlen gick och våra underbara svartgula spelare stod kvar som sm-hjältar, då var det gåshud, lättnad, glädje och kärlek som bara skrek inom mig. Shit vi vann SM-GULD!!!


Long time no see

Sen jag skrev sist har följande hänt, i kort drag

Älskade Living åkte till himlen. Hannah var dagens stora hjälte som åkte med pappa till slakteriet, så jag slapp. Det var oerhört värdefullt. jag låg hemma i min säng och vile helst skjuta mig själv. Det var nu fem dagar sen och det hänger fortfarande en blågul grimma i min hallgarderob. Den är helt blodig på käkremmen, och den väntar på att jag ska orka ta i den igen. Ska tvätta den i maskin, förstora en fin bild på Living och göra något fint att hänga upp. Det är han värd.

Samma kväll hämtade vi Ottoman, tvååring efter From Above. Kändes mycket bra. Väldigt trevlig och social häst. Körde honom idag och det var roligt :) Känns himla positivt med en fin förmåga i stallet.

Har också haft lite av ett tekniskt error i mitt liv. Först åkte telefonen in på lagning för tredje gången. Inte okej! När den var i Telenors (o)säkra händer så pajade mobila bredbandet här hemma. In på lagning.. KORT därefter går datorn inte att starta? Efter en kort service visar det sig att det var on/offknappen som felade. Och mitt i allt det här så visar sig Nordea från sin struligaste sida och vill inte skicka min nya pinkod. Det gick jävligt bra allting.

Har bokat halka, uppkörning och skrivning också. Känns sjukt bra!

Nu är jag inte så pepp på att skriva mer, ska ut och borsta mina hestapållar lite innan Bonde söker fru :)

RSS 2.0