waooow våren är ett faktum

Idag var det lite halvmulet hela dagen, men ändå gick jag runt i t-shirt och det var asvarmt. Så himla skönt! Och när jag och en praktikant stod och mockade i ett stall så ramlar det plötsligt in TRE ytterligare praktikanter. "Hej kan vi ta den här skottkärran? Och mocka dom här boxarna?" Eeeeh, jaa visst, ehm jag går till hingstallet då. Smög in till chefen och viskar "vart fan kom dom här ifrån?" haha :P Men det blev ju alltså en rätt soft dag kan man säga. Alla på bra humör, skön stämning och allt på topp!
Jag mår bara så jävla dåligt av att hämta Macken i hagen. På riktigt. Jag tycker om den hästen jättemycket, han är min lilla favorit på jobbet :) Men i backen ner till hans hage verkar det krylla av ormar. Fan jag blir illamående bara jag skriver om det. Varje gång jag går ner till hagen stampar jag allt jag kan i marken och typ tittar helst upp i himlen men samtidigt måste jag ju ha koll på vart jag sätter fötterna. Men idag verkade ormjävlarna inte vara hemma. JO, för när jag sen går upp för hagen, efter att ha sagt åt Macken att stampa extra hårt med hovarna, så hör jag hur det bara ringlar till vänster bredvid mig i löven. Och det går en ilning från vänster lilltå upp i nacken. Alltså jag har bara blivit mer och mer rädd för dom där. Särskilt när dom alltid är där :S FÖRSVINN ÄCKLIGA JÄVLA ORMHELVETEN!!!!! Tror jag ska hoppa fallskärm ner till Macken och sen rida uppför :P

Imorgon är jag ledig då. Skönt! :) Blir en sväng till stan med Hannah. Ska in på Ur&Penn och få min klocka fixad. Fick en svart jetset-klocka med "swarovski"-stenar när jag fyllde år, men armbandet var för stort. sen gå in på en Telenorbutik och reda ut varför min telefon vägrar koppla ner internet. Det här kan ju bli en dryg historia om det faktiskt är så att jag betalar för uppkopplat internet dygnet runt :S
Sen måste jag köpa ett eller två par skor. Behöver verkligen det! Sen är det spara som gäller för att klara av att betala bilservice och reparation. Kryssning nästa helg också....

Nu ska jag kolla vidare på Lyxfällan (he....he....) Godnatt!



Macken, jag går över ormar för dig! Typ...

Elitloppsvibbar

Idag fick Hannah hem våra biljetter till elitloppsfesten, tagga! :)
Efter jobbet åkte jag till Valla med Andreas. Ville såklart spana in Iceland och Nu Pagadi i kvällens höjdarlopp. Iceland såg väl kanske inte så jäkla fin ut men det hade i och för sig tränaren sagt redan på förhand. Nu Pagadi vann ju däremot helt okörd på en tolvtid. Hörde jag Elitloppet? JA för han är tydligen klar för det nu!
Och kvällen toppades med att hälsa på amerikanaren Enough Talk, som ju står uppstallad inne på valla i väntan på.... Elitloppet! Snygg häst det där!

Så vad säger vi, Elitloppet en gång om året?

Klockan är bara halv elva så nu ska jag ut och göra mat till mina hästar, hann inte det förut nämligen. Förresten ja, hämtade bilen på eftermiddagen. Fick med en preliminär faktura, det fattas lite jobb än så länge. ÅTTA TUSEN. Jag svimmade nästan, shit pommes alltså. Jaja, bara casha upp. För lite jävla olja, filter, stit och drivknutar, hallåååå :P

Godnatt!

Whoppidoo!

Jag och Sabina har ALLTID problem när det gäller att träffas. Vare sig det gäller en fika i stan eller en spontan middag på vapiano, det går aldrig att hitta en dag/förmiddag när båda är lediga. Inte ens helger. Men nu har det fan hänt! På lördag :D Ser såå mycket fram emot att få prata av mig all skit jag bär på, över en latte eller mjukglass i solen (förhoppningsvis).


T-shirtväder

Bonnbrännan ska fan börja formas i tid, idag var det t-shirt på jobbet! Så himla härligt att inte ens frysa lite :) Glass på lunchen blev det också.

Och satan i gatan vad jag är trött och slut i kroppen nu. Sitter och funderar på hur jag ska orka ta mig till sängen liksom.

26 april

Går på knäna, fysiskt och psykiskt. Det var tufft på jobbet i helgen, men klart man står pall för det. Men i kombination med de faktorer som trycker på mitt psyke så blir det bara skit av allt. HELT slut när jag kom hem. Kroppen gör ont vare sig jag sitter, ligger eller går.
Och min puls ökar fan markant bara av att tänka på alla beslut jag måste ta inom en obehagligt snart framtid.

Fyfan vad jag bara vill åka bort till typ Kretas varma sandstränder och sova bort hela dagarna i en solsäng.


"Ni kan synas på kamerorna" det var dagens droppe som fick min bägare att rinna över. Sinnessjukt, galet, olagligt!!!



Why don't you hold me, need me?
I'll make it whitout you tonight


Hatar hatar hatar att behöva sova ensam, igen, och igen, och igen..


En trevlig grej är att jag lämnar in bilen på kusinens verkstad imorgon. Byta drivknut, och service, nice! Fräsching :) Sen kommer räkningen och då ska vi nog få till ännu ett klagoinlägg på bloggen.

beslutsångest deluxe

Blä jag är så förvirrad! Antingen går jag tränarkursen och skaffar leasinghäst med några, vilket vore jäkligt skoj! ELLER så skaffar jag ridhäst på foderoch får ha lite kravlöst och roligt med häst igen. Känner bara press just nu. Kämpar på med Otto ett tag till, pratade med min kära mentor idag. Han får mig att slappna av och glömma den pressen litegrann. Men jag vill ha kul, åh, vafan gör man när inte ens man själv vet vad man vill.

hasch, Hendrix och hängning

Andreas och jag brukar skoja och säga att vi ska fira att arbetsdagen är slut, med de tre B'na. Bad, Bira, Beethoven. Men idag ändrade vi det där till hasch, Hendrix och hängning. För vi var nog alla lite smått slut i kropp och huvuden efter den här arbetsdagen.
Nästa gång jag jobbar helg har jag fölvak, men jag hoppas så jävla innerligt att vi har fått ut lite hästar på bete då, eller åtminstone fått ut fölen i lösdrifterna så man slipper skotta så in i helvete med skit. Jag är galet slut i kroppen idag.

Och det är inget roligt på tv ikväll heller, allt går emot mig :P Det blir tidig dejt med kudden och kanske en film. Sover nog gott inatt, no shit!


Elitloppet EN gång om året

Det är dags att göra sig redo för årets helg, Elitloppshelgen! Hannah har beställt festbiljetter till oss, så nu ska man börja fundera på kläder för den stora kvällen på Le Bon Palais. Tror jag ska plocka fram min Paris Kate & I-klänning som jag köpte på MQ för typ ett halvår sen. Jag gillar den verkligen, men den måste sys in lite upptill fär jag fyller inte riktigt ut den där :P Får anlita någon jag litar på (typ INTE mamma, hon kan ju inte ens sy gardiner) som får fixa till den. Och så köpa nya skor till, så blir det pörfekt! :)

Haha när jag var i mitt kök idag så snubblade jag över en påse som klirrade till. Klirr? Vafan, min systembolagspåse! Helt bortglömd stod min 20-årsdagssystembolagspåse där på golvet. Med det goda jordgubbsvinet och Bacardi breezers i nya smaker. Så var det med den systembolags-oskulden liksom, snacka om att handla bara för att man äntligen fick göra det :P In i kylen med er!

Jag ser fram emot våren nu, av många anledningar. Nästa helg firar vi in våren med valborgsfirande i något slag, lite karatefylla och nersmutsade tygskor som det ska vara på landet. Så blir det elitloppshelg med auktion, fest och själva söndagen såklart.

Sen är det lite snurr på hästeriet känns det som. Ska anmäla mig till B-tränarkursen som Valla ska hålla i vår/försommar. Nu ska jag fan ha den licensen! Sen kanske det blir en till pålle i racingstallet här, vore jäkligt roligt. Vi får se i vilken form det blir, typ leasa med ett gäng troligtvis. Skulle vara skitkul att ha en starthäst att åka runt på småbanorna med.

good day

Var ute och gick med vovvarna i en och en halv timme på förmiddagen. Trots snöblandat regn och snålblåst så var det faktiskt trevligt! Chevy och Diva verkade gilla varandra sällskap.

Sen åkte jag till Ekerö och handlade, och köpte ögondroppar på apoteket. Om mina ögon slutar rinna och klia av dessa så lär det ju faktiskt vara pollenallergi jag har dragit på mig. Suck!
Sen tankade jag full tank i pärlan, svider varje gång men nu var det ju födelsedagspengar så det var ju naajs! :P

Ska åka och hämta mamma och mormor vid färjan nu, sen blir det väl middag. Fan sen måste jag baka en sockerkaka som ska bli tårtbottnar till mormors 80-årskalas imorgon.

dog walking service..

Har en ledig torsdag idag, innan det är dags att jobba helg. Vaknar och inser att det är rätt mulet idag, för solen skiner inte igenom rullgardinen. Går ut i hallen och inser att det SNÖAR?! Alltså vaf... Det är ju inte sant. It can't be. Men men, what the hell! Jag har precis käkat frulle, ska snart (så fort jag förberett mig tillräckligt mentalt) ta Diva med mig och gå en promenad. Ska hämta upp Chevy på vägen också så det blir jag och två hysteriskt pigga hundar, powerwalk it is! Eller något sånt..

 


Han ba "hej" jag ba DOG

Herreguuuuuud vad jag trodde jag skulle svimma på jobbet idag. Helt seriöst, att en man kan va SÅ snygg utan hockeyutrustning, alltså maj gadd, jag trodde jag skulle avliva, galet. ALDRIG tidigare har någon burit upp Boss-jacka och gröna gummistövlar tillsammans på det sättet!



frustrerad

VARFÖR har man inte madrassen full med pengar när man verkligen vill ha det för :( Har hittat en häst på annons som verkar för bra för att vara sann nästan, låter som en helt perfekt lagom häst! Men nej, här står man med räkningar upp över öronen istället. Fan, hade vart så jävla roligt...

sunny side UP

Ah solen har skinit på oss hela dagen, och visst fan blir man på bra humör! Jag har varit utomhus precis hela dagen och gått utan jacka, helt underbart :D

Shit på vägen hem fick jag hjärtat i halsen alltså. Körde förbi en polisbil som stod vid en busshållplats. Först när jag fick syn på dom en bit innan så nästan stampade jag på bromspedalen, låg typ i knappt hundra på 80-väg. Efter någon minut såg jag dom bakom mig, skitnära! Blev så jävla rädd, men pappa har lärt mig att om dom vill att man stannar så blinkar dom rött och blått i fram, och det gjorde inte dne här :P Farbror blå roade sig med rätt fula omkörningar hela vägen till färjan, och sen tog dom väl ett varv på ön. Men fyfan det gnagde ju lite i magen av att ha dom bakom sig, polisen inger fan respent även om många nekar till det :P

Körde Ottoman på banan idag. Kändes helt okej men det är lite grejer på gång nu som vi ska kolla upp, ska ringa Emil och diskutera lite någon dag.
Sen testade jag lite "Seven games" som Andreas visade mig på jobbet idag. Testade på Hamlett och det var fasen intressant att se hans reaktioner! Lilla Hamlett som alltis gått bredvid/före en precis som han velat, bara för att han är bortskämd. Nu vart det lite annat och han accepterade det väldigt fort, kul att se!

Nej kolla klart på Hollywoodfruarna nu innan sängen kallar! :)

Skönheten

Jag tröttnar aldrig på att beundra min bil, helt seriöst. Jag är nog lite sinnessjuk där. Nytvättad är den nu också, min pärla :) Tyvärr var pärlans ägare lite osmart och tvättade den i gassande sol, ehm flammigt JA. Men vafasen det kanske blåser bort med fartvinden :P




Tax fucking free




rubrik

Long time no see..

Kryssningen i torsdags var rolig, trevligt att träffa tjejerna man inte sett på alldeles för länge, kul att springa till taxfreen 180 gånger och kul över huvud taget! Tills man vaknade dagen efter av att brobban klagade över galet illamående. På med kläderna och typ springa ut för att hitta syre åt henne :P För det fanns då inte i hytten.
Men båten Galaxy var inte mycket att skryta med kan man säga, fyy. Jag älskar Paradise och dessa båtar går inte i samma farvatten så att säga. Ser fram emot en fräsch kryss om tre veckor i paradiset!

Idag har släkten firat mig, fick fina presenter och pengar så nu kan man tanka full tank :) Fick svarta satinlakan av Kenny och Petra, porrigt värre!! När ska dess användas tro...?

Fan jag hade en mindre (nej större) översvämning i badrummet idag, stopp i avloppet kan man ju säga så allt duschvatten flöt ju ut över golvet, och ungefär där och då insåg jag problemet med att lägga alla sina kläder på golvet hela tiden!!!! FUCK. Men händig som man är löste man ju det där, tror jag, det visar sig väl när jag duschar nästa gång...

Nu ska jag chilla i soffan resten av kvällen! Imorgon blir det jobb igen, taggad faktiskt :) Eller taggad var kanske fel ord, men jag har inte ångest ;)

silja galaxy

kryssningen blev lyckad. Vi var ett tappert gäng på fyra, efter att folk antingen inte fått ledigt från jobbet, eller blivit fast i Norge efter att flygtrafiken ställt in på grund av askmoln från Islands vulkanutbrott.
Vi hade riktigt kul, och jag tror vi var i taxfreen ungefär tio gånger där innan vi kom av båten :P Det blidde vodka, baileys, gin long drinks, smirnoff ice, toblerone, dumle, geisha, lakrits, parfym. Shit jag vågar inte kolla kontoutdraget nästan :S

Känner mig sliten som fan nu, ska nog gå och lägga mig så jag är fräsch imorgon på självaste 20-årsdagen! Fan jag ska ju till systembolaget imorgon, det har ju jag och Hannah bestämt. Men vad fan jag får väl köpa tre cider eller något, kan ju inte tanka på mig ännu mer sprit i nuläget :P

Nej godnatt!!

Feber över natten sådär, onödigt, jobbigt men snabbt övergående som tur var. Nu är det bara en tung skalle som dånar, lite täppt näsa och kliande ögon. Okej tack för den, utveckla pollenalleri vid 20 års ålder. ONÖDIGT SOM FAN.


tagga för krrryssen på torsdag :)


och så mycket orkar jag skriva nu


bondaajj

När jag låg här hemma i lite feberyra mitt på dan, kollade jag på "Livräddarna på Bondi beach". Jag tror helt seriöst att jag ska åka till Australien och ha praktik på Bondi, enbart för att få tillbringa mina arbetsdagar i gassande sol med skitsnygga livräddare i bar överkropp.

Det kan va värt det.

Avsluta meningen

Hittade en lista, det kommer säkert fler under kvällen, har inget annat för mig :P

Avsluta meningen

Jag har insett att min senaste kyss var god!

Jag lyssnar på intelligenta repliker i 2½ men

Jag pratar bara med idioter om jag tvingas till det

Jag tycker om att sova i min sköna säng

Min första riktiga kyss var sååå dålig

Jag avskyr när folk fiser och sen förnekar det fast det stinker och sen får man själv skulden

Jag gillar min bil, was it clear enough?

När jag vaknar på morgonen är jag oftast trött och grinig

Jag är förälskad i tanken på att det är sommar snart

Jag kommer alltid minnas alla roliga minnen med friendos

Sist jag grät var jättelänge sen :S

Min mobiltelefon är för tillfället helt cp!

Kärleken är svår att hitta

Innan jag går och lägger mig tänker jag på hur många timmar jag kommer hinna sova

Just nu tänker jag på hur jävla fin en person kan vara. Så nära men så långt bort

Bebisar är Underbara om jag har något band till dom, annars mest jobbiga

Ikväll ska kolla vidare lite på tv innan det blir tidig sänggång.

Imorgon ska jag Jobba!

Jag vill nog fan inte ge upp på den än.

 


Haha vad är grejen?

Idag har jag hittat flera vattenglas som jag och Mathilda måste fixat inatt. På tvättmaskinen, bredvid datorn, bredvid sängen, på diskbänken. Alla är fulla, alltså måste vi ha glömt bort törsten så fort vi hällt upp vattnet. Värt!

Nu ska jag städa litegrann här, sen duscha och sen inta soffan för lite Wallander :)

bakom mina solglasögon...

...Har jag befunnit mig sen jag vaknade idag. Något rödsprängda ögon, men vem fan tror en när man skyller på allergi (sant!) när man festat dan innan? Oj är du bakis? Nä faktiskt inte. Haha nä tjena...

Gårdagen blev helt jävla galet lyckad tycker jag. Från att sitta hemma och tänka att äh, jag går väl över en stund och ser hur kul det kan bli, så blev det ju en helomvändning under kvällen. Eftersom jag tydligen låg lite efter när jag kom bort till Robin så blev jag mer eller mindre tvingad att ta tre pepparshots på raken. Sen bara fortsatte det och hela kvällen blev bara så jävla lyckad tycker jag! Födelsedagsbarnet verkade också nöjd med kvällen. Det var länge sen jag skrattade så mycket under en kväll. Så underbart, det var bara skratt och alkohol och ännu mer skratt. Jag tror jag satt i trekvart inne på toalettgolvet och bearbetade en våldsam hicka. Folk kom och gick där inne men jag brydde mig inte om det för jag koncentrerade mig på att överleva. Var nära att stoppa fingrarna i halsen i tron om att hickan skulle gå över.
Det var lite kul för jag pratade med flera stycken som jag egentligen aldrig lärt känna liksom. Man säger typ hej men sen inget mer, men det var annat igår, alla verkade så glada och trevliga :P Lite komiskt att jag gått runt i min drömvärld och trott att ingen vetat ett och annat, men tji fick jag... Haha.
Mellan skrattattacker och blandningar av grogg så hann jag med ett par tre riktigt seriösa samtal också. Men det kändes så jäkla bra, no hard feelings från eller till någon. Kändes sjukt bra.
Strax innan tre knatade jag och Mathilda hemåt till mig. Jag minns egentligen inte mer än att vi sa hejdå till de som stod utanför huset, och sen plötsligt sitter jag på mitt hallgolv och synar mina strumpor. Dom var vita när jag gick till festen, men de hade antagit en annan färg vid det här laget. Det måste ha blivit när jag letade efter min vänstra sko under natten, eller så har jag helt enkelt inte brytt mig om att jag gått utan skor...
"WOOOW Mathilda! Shit kolla mina strumpor?! jag måste ta kort, det här är ju sjuuukt!" ungefär så.. Sen låg vi och asgarvade i sängen och drog dåliga internskämt tills jag fick hicka igen.



Vaknade faktiskt i rätt tid för att ta ut hästarna. Pallrade mig ut, något ostadig på benen och törstig som en jäkla ökenvandrare. Hamlett slet sig, har han någonsin gjort det förut? NEJ. Vilken bra tajming han har den där ponnyn.
Sen sov vi vidare till ett, och då ringde chipc och cola-klockan som den brukar vid den tiden alla "dagen efter". Så Vi hoppade i kläderna, jag drog på mig solglasögonen (som sagt, det där med pollenallergi), och så åkte vi till affärn.

Sen har jag vart rätt duktig idag. Eller duktig.. Men jag har suttit ute i solen i flera timmar och bara njutit av att solen verkligen värmt i ansiktet. Sen gick jag en promenad med mamma och pappa och hunden, och kollade upp en ny körväg jag kan träna Otto på. Helmysig :) Lite omväxling, och det var faktiskt en vettig slinga. Premiärtur imorgon. Och på tisdag kommer Micke massör ut igen och kollar på honom. Kan nog behövas lite laser igen.

På det stora hela är jag full av energi just nu, med en bra fest i ryggen kan det bli en helt okej vecka på jobbet trots mycket att göra! Fyra arbetsdagar för min del, för på torsdag blir det kryssning med underbara tjejerna som man inte träffat på jättelänge. Blir så himla roligt tror jag! Och på lördag fyller Lojjanbojjan TJUGO ÅR!

Det känns bra att vara Louise nu, riktigt nice. Klackspark på det!




hej å hå

Dagen har spenderats i soffan och i bilen. Kvällen spenderas hos grannen som fyller år. Får se hur taggad man lyckas bli, jag känner mig lite seg nu. Men men, kan bli kul att träffa lite folk!

the car is my kid

Nästa månad blir det jag som får leva på knäckebröd, sitter precis och pratar med brorsan, och det blir lite fix och trix med pärlan efter lönen. Som sagt drivknuten där i höger fram, låset i bakluckan, oljebyte och sånt, så den är fräääsch :) OCH jag måste fan lägga om däcken, så finfälgarna får glänsa ikapp med lacken :D


Guitar gangsters and Cadillac blood

Oooooh Volbeat <3 Har suttit och bränt musik nu, fem stycken blev det innan jag vart helt snurrig i huvudet. En skiva med hela TRE Volbeatalbum. Underbart, nu vill jag ut och köra bil.

Usch det känns att man börjar bli sliten efter en veckas fölvak. Inatt har jag sovit pissdåligt, vilket resulterade i att jag var ett vandrande vrak i morse. Fyfan jag kände att jag skulle explodera om någon sa något som kunde vändas emot mig.
Min mamma var jättesnäll idag och köpte en svart skjorta på Gina åt mig :) Den SISTA som fanns i svart över huvud taget. Hoppas jag kan ha den bara, hann inte testa den innan jag åkte till jobbet.

Alltså fyfan, jag har ätit pannkakor till middag, men jag blev inte mätt. Så slötittade jag lite på "förkväll" på fyran, och där lagade dom plankstek. PLANKSTEK! Nu börjar det vattnas i munnen igen, bara jag skriver ordet. Så var Stefan här då också, och han började snacka om att Sorbon har så jävla goda lyxplankor, alltså jag ville bara lägga mig på golvet och grina. Skulle fan ge mycket för en planka nu. Riktig mat :P har ätit färdigvarianter hela veckan liksom.


Nej imorgon är det fredag och då får jag gå hem när dom andra kommer till jobbet. Ska stänga av telefonen och sova tills jag vaknar av mig själv. Sen ska jag köra Ottoman, sen äta middag med mamma och pappa, och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Eller om man vill parkera hemma i soffan, får se!

now it's so much more complicated


dunkadunka

Var och hämtade käk till mig och Hannah förut ju (thaimat muuuuums, nu mår jag så jävla illa). Åkte förbi sturebruuur och hämtade hans externa hårrdisk med 500 gig musik på. Här ska brännas skivor till bilen! :) Glömde den ute i bilen nu så jag kan inte kolla igenom vad det är för musik på, och nej jag vågar inte gå ut i kolmörkret ända till parkeringen :O Inte ens tanken på att Securitas cirkulerar runt på gården får min mörkerrädsla att försvinna alltså. Hur som helst, hoppas att han har typ alla Volbeatskivor på den där! Cause i'm a soulweeaaapeeeeeer!

Är skittrött ikväll verkligen. Usch, det känns som det blir en lång natt. Har ett par ston som ser ut att vara på gång att föla. Men det kan ju gå flera dygn om de nu vill det liksom, men jag vill ju ha något fler föl innan jag går av på fredag morgon! Well, det blir mycket energidrickor ikväll. Och 2½men klockan tolv ;)

2½ men

Det är ju genialiskt att som sänder 2½ men mellan tolv och ett på natten! Helt jävla genialiskt. Efter att ha svept tre energidrickor liite för snabbt igår så var det ju dödsdömt att sova, men så råkade jag zappa förbi mina favoriter! Det är så underbart, de borde få nobelpriset för det där programmet alltså.


Vår vår våååår

Det är fasen vår nu. Idag har solen hållt sig bakom molnen, men det har ändå varit varmt och skönt ute, underbart!
Åkte hem och sov vid tio, och idag kom jag inte längre än till soffan. Och jag skulle fan ha kunnat strypa hunden vissa stunder. Hon hatar när man sover på soffan, hon gör sitt yttersta för att man ska vakna och gå upp och roa henne. Så hon hittade ett tuggben som smäller sådär härligt i öronen när det kastas runt bland möbler, klinkergolv och skåpluckor. Helt galen, och jag bara låg och kokade i soffan.
Men efter ett par timmar oskön sömn gick jag upp i alla fall, duschade och hann väl inte så mycket mer innan det var dags att åka till jobbet igen.

Haha fick sms av Brobban också, det är tydligen hunkkväll (eller vad det nu hette) när vi åker Galaxy nästa vecka. Haha "Scandinavian hunks", jag avlider! Dom har ju reklam för det på tv nu också, "endast fyra tillfällen under april, maj och juni". Självklart ska jag lyckas pricka in ett av dom datumen helt omedvetet! Alltså gud det är verkligen inte min typ av underhållning. "Hunkar" som tror dom är sexigast i världen för att dom har pumpade biceps och sexpack, men hallå, äntligen får jag någon vettig användning för det här ordet: MANBOYS. Men jag vet nog ett par stycken i vårt sällskap som kommer uppskatta det där :P



Nu sitter jag här i fölvaksrummet och häckar. Hade lite sällskap en stund av Bella och Oskar, satt och snackade lite. Sen lämnade dom mig sjäälv :( Om ett tag kommer Hannah hit, så ska vi käka thaimat och såå, blir gott som fan, och hon får skynda sig nu för jag är svinhungrig! Förresten jag minns knappt när jag såg henne sist, två veckor sen typ? Sjukskrivna jävel.

Aah förresten, jag fick en liten snilleblixt idag. Jag och Sabina är ju numera trogna resekamrater (efter hela EN vecka tillsammans utomlands), så jag föreslog att vi skulle ta en weekend i London i sommar. Och det var hon helt på :D Jag är rätt sugen på den staden faktiskt, skulle inte sitta fel med en varm sommarhelg med latte på Starbucks, shopping och att få se stan :) Som sagt, lösa planer som precis kommit på tal men det vore skitkul :)

Skulle gärna spendera lite tid här inne :)

 
Vi måste ju fortsätta vår internationella Starbucksturné! Här strax efter att Sabina plötsligt skrikit "STAAARBUCKS!!" när vi var i Chania en steeeeekhet dag och gick den där långa "mur-promenaden" som jag trodde skulle ta död på mig. På den tidendå jag inte lärt mig dricka latte men jag fick liksom lov att posera framför loggan bara för att få en bra bild...


Lite tid att schlå ihjäl 2.0 :P

DIG:

1. Hur lång är du?
Svar:
174 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?
Svar:
Har inte det klart för mig riktigt, men större vill jag då inte bli

3. Vad pluggar du?
Svar:
Ingenting

4. Har du långt hår?
Svar:
Ja det får det nog räknas som

5. Vilken hårfärg har du?
Svar:
Cendré

6. Sminkar du dig?
Svar:
Ja men inte till jobbet direkt

7. Har du haft sex senaste månaden?
Svar:
Skit i det så lever du längre

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
Svar:
svarta

9. Har du kysst någon idag?
Svar:
Nej

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop?
Svar:
Ja :)

2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
Svar:
Båda, kan inte säga annat! Dock i olika situationer

3. Hur många syskon har du?
Svar: 
Två <3 

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
Svar
: Minns inte, typ hejdå?

5. Hur många ställen har du bott på?
Svar:
3

6. Vem i din familj stör du dig mest på?
Svar:
Stör mig inte på någon, men de gånger jag blir mest irriterad är det jag och mamma som är inblandade :P

7. Vilken familjemedlem är snällast?
Svar:
Kenny har ju ett hjärta av guld verkligen. Men det har allihop :)

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
Svar:
hitta på... Hm Kenny hämtade mig på akuten förra veckan :P

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis?
Svar:
öööh, jag var hos My i torsdags tror jag?

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
Svar: 
nån annan :) 

3. Har du kysst nån kompis?
Svar:
Ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Svar:
Nej

5. Vem har du varit kompis med längst?
Svar:
Wow hatar såna här frågor... Äh jag vet inte

6. Vem känner dig bäst?
Svar:
Mathilda

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Svar:
Nej ingen blir väl gladare av det

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Svar:
Nej, jag är rätt bra på att ta avstånd om jag behöver det ett tag

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
Svar:
Nej för jag hatar att göra dom arga, och pappa kan skrika högre än mig :P

2. Klä dig annorlunda?
Svar:
Typ inte

3. Vara dig själv?
Svar:
Ja det är jag nog för det mesta nuför tiden

4. Visa dig i bikini/badbyxor?
Svar:
Jorå men jag är inte särskilt bekväm med det

5. Pierca dig?
Svar:  öronen ja :P

7. Ha sex på offentlig plats?
Svar:
Beror på HUR offentlig ;)

8. Vara omogen?
Svar:
Haha ja

9. Äta småkryp?
Svar:
Nej :S

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast?
Svar:
Häromdagen

2. När var du på semester senast?
Svar:
Kreta i september var väl det. Just det Lofsdalen också!

3. Vilken färg är det på din tandborste?
Svar:
Blå tror jag

4. Är ditt hår tråkigt?
Svar:
ja som fan!

5. Vem såg dig naken senast?
Svar:
Fråga "Vem" :D No names

6. Hur ofta duschar du?
Svar:
Varje dag

7. När ska du gå och lägga dig ikväll?
Svar:
Efter Cougar Town om ingen lägger sig och ska föla. Sen är jag vaken till och från hela natten

Fjärde natten

Inleder min fjärde natt av sju nu. Ingen har fölat i hagen idag, betyder det att jag kanske får föl inatt? Hoppas! :)

Ikväll är det i alla fall lite kul på tv, jämfört med i helgen. Så man kanske håller sig pigg fram till elva eller nåt :P

A dream is a wish your heart makes

Sitter och dreglar över fina armband på kyssjohanna.se. Dom här två är ju lovely! :D


Think of a wonderful thought

A dream is a wish your <3 makes


Men jobba gubbar!!?

Vad fan är det som händer. Vart fan i helvete är formen, lagandan, SUGET? Det är allsvensk fotboll vi snackar om, och det är ju förjävla synd att älskade AIK ska ge bitterfittorna vatten på sin kvarn. "AIK kommer spela skitdåligt i år, bara för att dom vann förra säsongen kommer dom slappna av och sluta kämpa". Vore ju sorgligt om detta ska få ske. Okej det känns inte helt bra att vi saknar spelare som tog stor plats i laget i fjol. Men det finns fortfarande heta namn kvar, kombinationen Flávio/Mutumba var ju vass förut, som exempel. Så VISA det då!
Oavgjort hemma mot Mjällby.
Oavgjort mot Brommapojkarna
1-3 mot GAIS
0-1 hemma mot Örebro.

Pinsamt, men vad är det vi säger när det går dåligt? Que será será. Gnaget blev tydligen utbuade av fansen på Norra idag. Och det är inte okej, inte!


Stå upp för vårt AIK.

Lite tid att schlå ihjäl

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Ganska braaa
Favoritgodis: Olika varje dag typ
Är det nåt du absolut inte äter: pölsa
Kläder just nu: mjukisbyxor, tjocktröja, t-shirt 
Musik just nu:
ingen, kollar på tv
Vad sa du senast: puss hejdå
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: eh.. trivs bra i nuet
Sommarplaner: Jobba, åka till Power meet, kanske en långhelg på Gotland, festa, njuta!
Fisk eller badkruka: Solar hellre, och badar lite däremellan. No fish 
Saft eller alkohol: Dricker inte sprit till vardags och saftgroggar inte på fest så att säga
Hur många kuddar sover du med: minst två men helst fyra
Favoritväder: sol och 25+
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Dator (med inbyggt modem för att spara på prylarna), en händig karl som kan bygga nånstans att bo, och en mobil så man kan ringa en taxibåt när man vill åka hem
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: blandat, försöker va sparare
Bästa film: svårt. Baksmällan, Australia med flera
Tror på liv på andra planeter: Nånting måste det finnas, vi kan fan inte va själva i den här rymden
Kommer du ihåg din första kärlek: mjo
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: nja inte riktigt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Rätt så. Om jag kokar inombords brukar jag försöka hålla mig neutral utåt
Ser du på kärleken som ett misstag: nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två
Bio eller promenad: beror väl på sällskap och tillfälle
Är du kittlig: eeeeh ja
Snarkar du? jag vill säga nej, men jag har fått höra flera gånger på senaste tiden att jag gör det. Men jag säger NEJ jag snarkar inte!
Stjärntecken? vädur
Rädd för insekter? nej
Äckligaste insekten: getingar
Största svaghet: tror sällan på mig själv
Det här är jag bra på: köra bil. haha nämen jag äör bra på så jääävla mycket så jag har svårt att välja :)
Bästa bok? läser väldigt sällan
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
vara lite starkare :P
Vad vill du jobba som? Sjuksköterska på ambulansen
Chips, morötter eller godis? chirre och dirre
Pizza eller hamburgare? pizza (eller fitta som jag sa när jag var liten)
Skriver du dagbok? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? nej tror jag har lagt tattooplanerna helt på hyllan
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) älskar när det är städat men kan verkligen inte hantera situationen så det blir stökigt
Gungar du på stolen? ibland men man får ju fan bara skäll för det!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag skulle jättegärna vilja men vågar absolut inte
Vilken hand håller du gaffeln i ?  vänster
Är du rädd för blod? nej inte det minsta
Saltar du på maten? väldigt ofta
Gillar du att sjunga? i bilen ensam, ja
Anser du att du är stark? njaa
Brukar du sola? i riktiga solen ja
Vad gör du om du får hicka? lägger mig ner och hoppas jag dör så plågan blir kort. Nä jag gör ingenting, utom svär
Röker du? har testat två gånger
Snusar du? nej
Använder du knark? utom redbull, nej
Kaffe, te eller inget? te men helst inget
 Har du en besatthet?



längtan

Sjuk längtan till sommaren nu alltså. Först startskottet, elitloppshelgen. Med auktionshästar från jobbet, fest på le bon palais, en stekhet söndag på stallbacke och e-läktare. Fest i dagarna tre som det brukar.
Följt av midsommar några veckor efter. Oavsett om jag jobbar dagen efter eller inte så SKA jag FIRA midsommar i år. Om jag så ska krypa till jobbet dagen efter. Det finns inget värre än att jobba bakfull, men det finns få tillfällen man faktiskt får det, och midsommardagen har dispens ;)

Sen blir det ju Power Meet, jag vill så gärna dit! Och som det ser ut så får jag ju semester också, fritt fram för fessssst.

För att inte glömma alla fredagar som ska spenderas på Rasta. Oslagbart alltså, en bra rastakväll är verkligen svårslagen.

Nej,nu vill visst hästarna ha mat här på gården, så jag drar på mig vinterjackan och fixar det.. Men sommaren 2010 blir en förjävla lyckad sommar!


säng ljuuuuuva säng

Idag fick jag äntligen åka hem och sova i min egna säng. I hela 3.5 timmar var jag helt däckad och vaknade inte av nånting typ. Underbart!
Så nu är jag ganska pigg och taggad för nattens fölvak. Det blev en till fölning ute i haen idag tydligen, Kangaroo var lite på g redan igår kväll men sen låg hon och sov hela natten istället för att koncentrera sig på att föla :P Hoppas jag kan få någon inatt ändå, har mina aningar men dom har ju slagit fel förut :P

Nu ska jag kolla vidare på Pearl Harbour som går på fyran, och hälla i mig min redbull. Tjiingeling!

Nu får det FAN va nog

Jag är så jävla trött på mig själv. Hur jag sköter, eller snarare INTE sköter min kropp. Äter godis och onyttig mat (till lunch i alla fall), lite mer godis, någon kaka. Och tränar NOLL. Det funkar fan inte, nej jag måste ta mig själv i kragen. Det handlar inte om beach 2010, det handlar bara om att det ska vara något långsiktigt och sunt. Jag tänkte börja i veckan, med promerader/joggingturer. När min fölvaksvecka är över ska jag sluta med godis. Japp, sluta. Inget godis, inga chips, ingen läsk. Att det ska bli just efter fölvaksveckan är bara för att ha tydlig dag liksom :P

And this time, I will do it! Jag kan! Jag klarar av det här, det är fan inget svårt. Jag ska inte direkt bestiga Mt Everest.

Fölis 2.0

Jaha, hör gick man en helt oskyldig runda i stallet, skulle ut och nappa senaste fölungen, och hör ett fölgnägg. Från helt fel del av stallet, whaaat the f... Jaha där var det nyfölat! I en box utan kamera, tur som fan att allt gick bra då. Information Center klarade tydligen allt väldigt bra själv, och ungen är pigg som en liten mört! Jag känner mig verkligen som en barnmorska, springer runt och inspekterar efterbördar, nappar småbarn och bäddar rent. Okej jag har fått två föl, så det är inte SÅ synd om mig. Men tänk nu på att det här är första gången jag fölvakar, jag tycker fan jag sköter det här hyfsat bra :P

Kommer då inte våga sova mycket inatt! Och hädanefter blir det rond genom hela stallet varje timme, inte fasen räcker det med att kolla kamerorna tydligen :P


Over and out, nu ska jag ut och nappa färskingen.

fölis:)

Vid sju satte jag mig i fåtöljen och tänkte ta en halvtimmes powernap, eftersom stona ändå stod/lågn och sov ute i boxarna. Av en slump och ren jävla tur råkar jag snegla upp på teven typ tio minuter senare och ser att ett sto är på god väg att föla, frambenen var redan framme! Upp for ju jag som ett skott, och fick lov att sansa mig lite för att inte rusa ut i stallet. Blev lite smått chockad just för att jag råkat blunda i tio minuter och missar allt detta :P

Det blev ett litet sto efter Going Kronos, mamman är Nouveau Riche. Allt gick på typ tio minuter så det var verkligen skönt att då en sån första fölning! Nu snackar vi för min skull alltså ;)

Jag vågar ju knappt uttala orden men fan vad det vore välbehövligt med en enda timmes sömn nu. Undrar om man vågar bädda ut sängen och blunda ett tag, utan att det ploppar ut föl här och där.


Ute-dag

Nej inte ute som i ute, dåligt. Utan UTE. Solen har skinit hela dagen :D Efter en lång natt med trött blick på kamerorna, så blev det äntligen morgon igen. Jag ska inte klaga, har faktiskt haft ett gäng lugna märrar inne i stallet så jag sov väldigt mycket, men ändå får man ju vakna till hela tiden och kolla läget.
Så det blev inga föl inatt. Men! När vi åkte iväg på lunch ringde tjejen som bor vid märrarnas hage, och sa att en hade fölat. Det var bara att vända och trycka plattan i mattan till jobbet igen. Så fick vi ta hand om en lite förvirrad mammahäst och en liten fin fölunge. Allt gick jättebra så det var ju skönt. Sen kunde vi äntligen åka iväg på lunch, som vi åt utomhus i solen, steeeekigt!

Tjejerna ligger och sover ute i boxarna nu, jag ska ta och kolla lite tv och ta det chill en stund medan man kan! :) Hoppas dom kniper inatt också, imorgon kan dom få börja föla :P


ögongodis

Har aldrig hajjat grejen med iPhone, tills nu. Jag vill ha en! En svart :) Men det är bara att glömma, det är ingen realistisk dröm, men fina är dom, mums!



Nu blir det Solsidan!

Fölvak

Nu sitter jag här i fölvaksrummet på jobbet och glor. Växlar blicken mellan datorn, teven och teven med övervakningskamerorna. Än så länge är brudarna lugna, hoppas för guds skull att det fortsätter så hela natten, och imorgon natt. Vi orkar inte få nya föl under helgen när vi är lite kort med folk :P Så jag funderar på att starta nån bandspelare i stallet med nåt band som lär ut knipövningar. (Hur skillat är det inte att skriva blogg samtidigt som man sneglar på stona via kamerorna hela tiden??)

Det jag är nästan mest npjjig över är att vakten ska komma och knacka på. Hoppas jag får lika bra vakt som Bella haft i veckan, som kommer en gång på kvällen och sen lovar att inte knacka om det inte hänt nåt speciellt. Palla att dom ska komma och snacka mitt i natten liksom, nej :( Har jag väl somnat ska jag fan få sova!

Ska nog gå ut och fodra alla pållar nu så det blir lugn och ro i stallen. Sen blir det lite middag för min del och tv ett tag. Det känns som natten kommer bli lång :P

toppenhelg

Skärtorsdag, nu är det långhelg, alla lediga och glada. TJOHO. Själv taggar jag järnet för att gå på mitt 75-timmarspass imorgon bitti. När arbetsdagen är slut går jag på fölvaket, och jobbar alltså dygnet runt till måndag morgon. Seriöst jag kommer somna framför övervaknings-teven. Samtidigt kommer jag inte våga sova mer än en halvtimme i taget, livrädd att missa en fölning. Pinsamt att missa sitt första föl liksom.

Så idag har jag spenderat min lediga dag med att handla inför den kommande helgen. Godis, färdigmat... Kommer ta med mig halva huset till jobbet känns det som. CP, jag ångrar nästan att jag tog på mig fölvak. Men det kommer ju ge en fin lön, självklart, särskilt när man jobbar påsk också.

Om jag får önska så skulle jag vara ledig den här helgen. Då skulle jag äta middag på Vapiano med Sabina, jag skulle fika och snacka massor med skit med Sandra, och samtidigt gulla med lillan :) Och jag skulle spendera en heldag på bilmässan på Elmia.

Tagga tagga tagga.......... Stirra på hästmammor som ska klämma ut ungar. Och jag är redan trött.


RSS 2.0