i rather be with you

Du, bara du <3


kort

Ojoj, sjukt trött efter en vecka full med bad, sena kvällar och dåligt med sömn. Dåligt med sömn för att man kommit hem sent och för att det har varit såååå varmt på nätterna :S
Senaste två nätterna har jag somnat på soffan också, verkligen inte optimalt. Kände mig som en gammal kärring när jag gick upp igår och det ilade i ryggen varje gång jag satte ner högerfoten.

Och igår kväll var klart den bästa på länge. Det blev lite sovmorgon innan jobbet idag och det gillades :)


låt aldrig den här sommaren ta slut

Har haft en sån underbar vecka, helt jävla underbar. Varje dag har vi varit iväg och badat efter jobbet, och v'dret har varit helt galet osvenskt bra. Trettio grader hela dagarna. Jag ska erkänna att det har varit olidligt varmt att jobba i den temperaturen, särskilt när man står mitt ute på ett fält och kollar hästarna på betena. Men jag har gett mig fan på att inte klaga.
Att sen åka och slänga sig i Pölen efter jobbet, DET är livskvalitet. Mamma och pappa har knappt sett röken av mig, har kommit hem, åkt igen, kommit hem och käkat middag vid tiotiden, somnat, jobbat, åkt iväg :P

Idag har jag varit ledig, och har spenderat hela dagen på bästa tänkbara sätt. Bortsett från att jag vaknade av att de sågade ner träd bakom mitt hus (vad är det för fel egentligen, är det inte motorsåg så är det gräsklippare eller röjsåg liksom, alltid när jag får sova!). Åkte till laxsjön ett par timmar på förmiddagen, har aldrig varit där men det var så jäkla mysigt! Sen åkte vi vidare hem till bondens sommarresidens där vi badade ännu mer, fikade, lyssnade på musik, solade, hoppade i vattnet igen, satt och snackade skit, åkte och hämtade pizza, drack redbull, ett till dopp i sjön, mer prat och skratt. Alltså jag älskar den här dagen, och att jag fått spendera den med så himla sköna människor som jag precis lärt känna. Fina människor som man bara ÄR med.

Nu sitter jag hemma i soffan med en för stor tröja på mig och kollar på lite tv. Och jag hoppas att det här kan bli något bra... :) <3



Känner att jag har ett konstant rus genom kroppen den här veckan. Jag vet inte om det är det intensiva Redbull-intaget (varje kväll, panikrusning till statoil för ett par kalla redbull), om det är den löjligt sköna kicken jag får när min underbara bil drar iväg sådär härligt medan musiken dånar i öronen, glädjen över nya vänner och ny vardag, eller något annat? Eller rentav en kombination av allt. Sommar 2010, bäst hittills tamejfan!

kraftmötet

Helgen är över och glada är vi :) Haft en trevlig helg helt klart. VARMT som satan! Igår morse hängde jag upp vårt svarta täcke för fönstret när solen låg på och det blev faktiskt helt uthärdligt. Men idag när jag vaknade vid halv åtta var det bara panik. Efter en lång ramsa med svordomar, intrasslade ben i täcket och ännu ett slag i skallen av biltaket så kom jag ut i luften och drog ett djupt andetag. Fråga mig inte hur Mysan kunde ligga kvar i bilen med kläder och ett tjockt täcke på sig. Jag tog skydd i skuggan ute på parkeringen iförd trosor och linne :P

Igår hade jag starka förhoppningar att lämna Västerås vid femtiden på morgonen, så fort cruisingen lugnat ner sig. Men jag sov som en stock när jag väl somnat vid ett- halv tvåtiden. Vaknade inte ens när två vanar överfulla med högljudda fyllon kom tillbaka till parkeringen. Och det var tydligen runt vår bil festens centrum var, men jag sov som sagt som ett litet barn.

Efter lite uppvaknande nere på bryggan gick jag och väckte My. Kände mig lite elak men jag ville komma iväg hyfsat tidigt ändå, innan alla andra också skulle åka. Vi kom hem elvafärjan, och jag skyndade mig att städa ur bilen, dammsuga av det värsta och sen ta en kall dusch. Nu har jag ätit lite mackor i soffan och kollar på värdelösa tv-program.

Ikväll ska pappa hjälpa mig att tvätta bilen. Den stod olyckligtvis under ett savande träd hela helgen, vilket gjort att den ser ut att vara täckt i ett sockerkladd. Skitsvårt att få bort tydligen, härligt!


skeeetatrött

Fyfan vad TRÖTT jag blev nu. Skulle kunna somna på sekunden. Kanske är läge att somna tidigt ikväll så man är laddad imorgon. My och jag har bäddat bilen nu på eftermiddagen, kommer vara så jävla cosy att sova där tror jag :D Massa täcken och kuddar, och gud vad skönt med tonade rutor!

Har nästan packat klart min väska. Imorgon ska jag bara plugga in kylväskan i bilen och slänga in mina saker. Åker hemifrån vid tolv, mellanlandar på statoil för att tanka och tvätta bilen och köpa ett gäng redbull till den "långa" resan. Sen hämta My på jobbet och yaaaay sen mot Västeraaaus!


så mycket skiiiiiiiit

Det är strålande sol och typ 25 grader varmt idag. Vanligt folk skulle spendera den här dagen på en strand. Som igår, låg och stekte och badade i pölen. Men idag insåg jag ju att jag var så illa tvungen att dra till med min storstädning som jag tvingat mig själv att fixa under semestern. Och jäklar vilken storstädning. Har plockat ut massa skit som jag samlat på mig sen gymnasiet, skräp, gamla böcker, anteckningsblock, tidningar, you name it. Tvättat och bäddat rent i sängen, tvättat aaaaalla mina jobbkläder och hej och hå. Tråkigt men det är så jäkla skönt att gå och lägga sig och se att allt är städat och jätterent!

Nu har jag tagit en välbehövlig paus och ätit lite tomat med fetaost med en kall cola till det. Ska väl försöka få tag på My snart så jag får höra när hon kommer hem så vi kan fixa bilen :) Måste dock åka iväg till återvinningen med lite grejer först. Det var med ångest i kroppen jag lastade bakluckan överfull med skräp ;)

Jättetaggad för att åka till Västerås imorgon, det kan bli en kanonhelg!

schtek

Har legat vid pölen och stekt några timmar, niice! Livet kunde vara mer plågsamt :) Bada, leka med malins vovve och sola. Efter några timmar kändes det dock som att jag höll på att bränna mig (för fjärde gången i sommar, när ska jag köpa solskyddsfaktor?) så jag gav upp och åkte hemåt. Nu blir det lite chill i soffan framför MTV med en kall cola i handen innan middag och därefter storstädning av bilen. Nu ska den bli frrrräsch inför helgen. Ta ut massa skräp, tvätta mattor, dammsuga, yes. Men det får gärna bli lite svalare innan jag ger mig på den angenäma uppgiften.
Imorgon blir det storstädning av mitt hus, tvätt av jobbkläder (för jag insåg att jag åker till power meet snart och därefter är det jobb direkt liksom) och fix så man kan komma hem till ett fint hus för en gångs skull. Imorgon kväll lastar vi in allt i bilen, sen blir det bara att åka iväg på fredag!

som det ska vara

Hela bakluckan är fylld med alkoläsk. Tre lådor närmare bestämt. Bara en som är min dock. Jag ska nog klara mig på det eftersom jag bara kommer festa till rejält under fredagen och natten till lördag. Tänkte knäppa första breezern redan på färjan, Mysan kör! :D
Sen ska jag köra hem på söndag så det blir väldigt icke alkoholhaltigt för mig på lördagkvällen.

Nu längtar jag som fasen till helgen. Nästan så jag vill börja bädda bilen redan nu, fan vad cosy vi kommer ha det :P Ska sno några fleecefiltar av mamma och pappa, hoppas dom inte har något emot det.

Ikväll kan det nog bli ett par filmer avverkade här hemma, segt med regn och äckelväder...

what to do

Uäääh såhär på sommaren när man vill lägga pengarna på fest, äta och dricka ute, gröna lund och annat roligt, så vill man INTE att det blir småtjafs på bilen! Fick som sagt inte ena baksätet att fastna i uppfällt läge igår efter att ha fällt det. Nä, för den där lilla låsgrejen har lossnat! Så jävla irriterande. Tills det är lagat kan jag bara ha passagerare i mitten och på högersidan bak. Måste fixa det så fort jag kommer hem från västerås.
Och så måste den smörjas upp i styrarmarna, ska höra med brorsan om han kan ordna det lite kvickt...
Vindrutan, glöm inte den! Och det där ljudbygget får nog vänta.


Nu åker jag och My till systembolaget och laddar upp för helgens törst

taggar för Västerås

I helgen är det dags för power meet! Jag har varit NOLL taggad fram tills typ i morse, då började jag tagga till som fasen. Det kommer nog bli riktigt kul. Jag och Mysan tar min bil dit, och jag har ikväll jobbat på att bygga om audin till hotell. Fällde baksätena och våra sovplatser uppenbarade sig så vackert sååå. Lite madrasser, täcken och kuddar så kan det bli en riktigt liggvänlig bil... ;)
När jag däremot skulle fälla upp sätena igen fick jag lite problem för dom hakar liksom inte i! Livsfarligt skulle man kunna kalla det ja. Så nu åker jag till Ekerö för att få hjälp av Bella och Malin :P

Imorgon blir det systembolaget med My, yaaaay VÄSTERÅS!

4 juli

Hade en mysig dagen efter igår! Mötte upp Sabina, Björn och My i kiosken och käkade kebabtallrik och drack hutlösa mängder cola. Köpte två först, servitrisen frågade om hon bara skulle öppna den ena, men jag tackade snällt nej och förklarade att detta kommer gå undan! Vårt bord var typ fullt av flaskor när vi gick därifrån :P Men vi hade trevligt, skrattade och påminde varandra om vad som hänt kvällen innan, vilket ledde till mer asgarv.

Sen var vi ner till bryggan en sväng, men det blåste faktiskt rätt mycket och vi var inte så lockade att hoppa i vattnet längre, trots att jag ågra timmar tidigare legat och vänt och vridit mig i sängen helt genomsvettig.

Lite senare mötte jag upp Fia för att återigen käka nere i kiosken :P Vi tog båda pasta carbonara, sviiingott! Tyvärr tänker jag nog inte äta det där fler gånger för i morse hade jag värsta kramperna i magen när jag vaknade. Och Fia hade också haft ont i magen :S Men vi satt d'r ett tag och snicksnackade med folk, Fia drack öl och jag drack mer cola. Killarna som jobbade där var tydligen kåta på min bil av någon anledning? När Nadde satt och rökte hos oss kom dom ut och ba "vem kör audin?? va?" eeeh jag.... står den ivägen? "nejnej! den är fin.." Ja, låste jag bilen..? :S

Idag har jag och Fia varit och tagit ett snabbdopp på Munsö, skrapade i bilen i en sten på vägen dit också, faan. Min bil är verkligen inte gjord för naturbad.
Snart blir det grillat här hemma med några kompisar till familjen, och sen ska jag försöka få ihop folk till lite kvällsbad! Jag vägrar sitta hemma och häcka framför teven på min semester.

AWESOME

Gårdagen var så sjukt lyckad. Åkte båt till Rasta, helt underbart med solsken, god dricka och stämning på topp. Väl i hamn skulle jag och Björn vara lite delaktiga i förtöjningen, vilket skulle bli mer spännande än någon kunde tro. Ingen av oss är särskilt vana vid att GÖRA saker på båtar. Men vi hängde ut puttifrånkorvarna, landade båten vid bryggan och knöt fast den med snörena..... Eller hängde vi ut fendrarna, la till och förtöjde med tamparna? Whatever.
Fler båtar med hemmafolk kom och la sig bredvid och det blev lite lagom förfest utspritt på tre fyra båtar. Sen var resten av kvällen riktigt rolig! Det blev många breezers, white russian och diverse annat, och det fiffiga var att jag inte behövde ödsla en enda krona själv! På hemvägen våldgästade vi vår kära skeppare på färjan, han blev nog glad för lite sällskap. Jag och Sabina missade helt att alla bilar utom våran hade kört av, vår tidsuppfattning var väl inte på topp då va. Och för att festa till det ytterligare så gick jag inte nerför lejdarn (heter inte båttrappor så?), nej jag sätter mig på översta steget och tänkte åka rutschkana ner liksom. Gick skitbra! Tills jag vaknade i morse helt kallsvettig för att jag trodde att min kompis visakort hade åkt i sjön på kuppen. Hade det i bakfickan. Men det var kvar ;)





1 juli

Weiii nu har jag semester, tio lediga dagar!!


Senaste

Låt du hörde: Beautiful monster

Film du såg: Benjamin Buttons otroliga liv

Mat du åt: korv med bröd

Kram: dåligt att jag inte minns

Puss: det kan jag inte säga här faktiskt 

Känslan: ångest

Resa: utomlands så var det Kreta

Glädje: att jag hade en timme kvar till semester :P

Dröm: Ett virrvarr av konstiga och jobbiga saker hela natten

Person du träffade: Bella

Personen du pratade i telefon med: Hannah

Personen du fick sms av: Bella

Gången du åt 7-eleven korv: haha inte fan vet jag

Gången du var utomhus: idag?

Gången hela din familj åt middag tillsammans: jaaadu, ett tag sen

Saken du köpte: en redbull igår

Allmänt

Ska bli skoj: Att Rasta öppnar imorgon!!

Ska inte bli skoj att: Ta tag i storstädning av mitt hus

Sparar till: sparar inte en krona för tillfället.. shame on me

Pålägg som gäller: Philadelphia-ost!

Önskar att jag var bättre på: mycket

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: tiden när man hade sommarlov

Tre band/artister: Volbeat, volbeat, volbeat

Vad har du gjort idag: Jobbat, gråtit floder över två hästar som vi fick ta bort, åkt hem sovit på soffan

Brukar du svära mycket: Lite väl mycket ibland. Konstigt nog aldrig hemma

Hur tidigt stiger du upp: Sex när jag ska jobba, helst dock runt tio

På helgerna: typ tio om jag inte flyger ur sängen pga överhettning innan

Vad ska du göra ikväll: Ingenting

Hur många timmar sover du per natt: typ åtta

Vem är snyggast i världen: ojoj, no names ;)

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: resan till kreta var underbar, men det hände massa kul

Favoritplagg i garderoben just nu: shorts :P

Längd: 174 typ 

Vikt: -

Byter gärna garderob med: vet inte

Byxa eller kjol: byxor

Senast utlästa bok: det var ett tag sen så jag minns inte

Mitt rum kan beskrivas som: varmt. temperaturmässigt alltså

Mig själv med tre ord (just nu): trött!

Jag tränar: påminn mig inte tack

Jag ville bli när jag var liten: veterinär


RSS 2.0